Στη Βουλή συνεδριάζει σήμερα, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Αμυνας ΚΥΣΕΑ. Ο Αντώνης Σαμαράς επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη ενόψει ΔΕΘ.

Αναλυτικά σήμερα:

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, θα συμμετάσχει στις εργασίες του 6ου Ελληνοτουρκικού Συνεδρίου Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Σμύρνη από τις 17-20 Σεπτεμβρίου 2010.

Στις 10 π.μ. στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Δύναμη για τη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη. Θα ακολουθήσει συνάντηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κώστα Γκιουλέκα.

Στις 10 π.μ. στη Βουλή, συνεδριάζει υπό τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Αμυνας ΚΥΣΕΑ.

Στις 10 π.μ. στη Θεσσαλονίκη, συνάντηση του προέδρου της Ανανεωτικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη με το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΘ και της HELEXPO.

Στις 11.00 π.μ. σύσκεψη, στο υπουργείο Οικονομικών, του υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου με τους επικεφαλής της τρόικας, Σ. Ντερούζ (Ευρωπαϊκή Επιτροπή), Π. Τόμσεν (ΔΝΤ) και Κ. Μαζούχ (ΕΚΤ).

Στις 11 π.μ. στην αίθουσα συνεντεύξεων στο περίπτερο 8 της ΔΕΘ, συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Ανανεωτικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη.

Στις 1.30 μ.μ. ο κ. Παπακωνσταντίνου θα έχει συνάντηση στο υπουργείο με τον Γερμανό υφυπουργό Οικονομικών και Τεχνολογίας, Μπερντ Πφάφενμπαχ.

Στις 6 μ.μ. ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θόδωρος Πάγκαλος, θα δώσει συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Swissotel Grand Effes.

Στις 8 μ.μ. ο πρόεδρος της Ανανενωτικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης θα εγκαινιάσει τα γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.