Μητσοτάκης: Το ρολόι των εκλογών μετρά αντίστροφα, δε θα χάσουμε ούτε μέρα

Λιγότεροι φόροι, περισσότερες επενδύσεις, το μήνυμα του προέδρου της ΝΔ


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
19:59
22/02/2019
Μητσοτάκης: Το ρολόι των εκλογών μετρά αντίστροφα, δε θα χάσουμε ούτε μέρα
46
loading

«Το ρολόι των εκλογών μετρά αντίστροφα, δεν θα χάσουμε ούτε μία ημέρα», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο διευρυμένο διαγραμματειακό όργανο του κόμματός του και πρόσθεσε ότι «οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι καθώς στις 26 Μαΐου θα έχουμε εκλογές».

Εξήγησε ότι «αν ο κ. Τσίπρας δεν επιλέξει εθνικές εκλογές το Μάιο και αναζητήσει διαφυγή στην πλήρη εξάντληση της θητείας του το πολιτικό μήνυμα των Ευρωεκλογών αποκτά τεράστια σημασία. Θα κάνουμε τα ίδια ακριβώς που θα κάναμε αν είχαμε εθνικές εκλογές...Στόχος μας δεν είναι μόνο να γίνουμε κυβέρνηση, είναι να αλλάξουμε την Ελλάδα αυτός είναι ο στόχος μας και δεν θα υποχωρήσουμε από αυτόν».

Αναφέρθηκε και στις περιφερειακές εκλογές, λέγοντας ότι στόχος είναι καμία Περιφέρεια στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο το δυνατόν περισσότερες και γιατί όχι ακόμη και οι 13 στη ΝΔ. Για τις δημοτικές ανέφερε ότι «στους δήμους που δεν έχουμε προτιμήσεις σεβόμαστε τις επιλογές των πολιτών», όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Υπογράμμισε το μήνυμα του οικονομικού προγράμματος της ΝΔ: λιγότεροι φόροι, περισσότερες επενδύσεις, περισσότερες και καλύτερες θέσεις απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα. «Έχουμε πράγματα να πούμε στους ανθρώπους του ιδιωτικού τομέα», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι «ο πυρήνας του προγράμματός μας πρέπει να φθάσει μέχρι τον τελευταίο Έλληνα. Θα πρέπει ο καθένας να ξέρει τρεις λόγους για τους οποίους θα πρέπει να ψηφίσει ΝΔ...Πρέπει να αποδείξουμε έμπρακτα ότι είμαστε κοντά σε αυτούς που έχουν πιο πολύ ανάγκη, η ΝΔ είναι κοινωνικό και λαϊκό κόμμα».

Είπε ακόμη ότι η ΝΔ αναδεικνύει, και γι’ αυτό έχει συγκροτήσει και αντίστοιχες γραμματείες, ζητήματα ποιότητας ζωής και της οικογένειας. «Θέλουμε να στηρίξουμε την οικογένεια και να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της υπογεννητικότητας που κινδυνεύει να αφανίσει το έθνος μας». ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάνοντας μία σύντομη αναδρομή στην ηγεσία του είπε ότι «είμαστε μία διαφορετική ΝΔ καθώς πηγαίνουμε προς τις πολλαπλές εκλογές... Αισθάνομαι ικανοποίηση γιατί παρέλαβα ένα κόμμα μετά από απανωτές εκλογικές ήττες που πολλοί θεωρούσαν ότι ήταν σε διαρκή πτώση και την ξανακάναμε την μεγάλη κυρίαρχη κεντροδεξιά παράταξη, ένα από τα μεγαλύτερα κεντροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη, ανανεωμένο, που θα διεκδικήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών».

Επέστησε την προσοχή των στελεχών στο ότι «θα πρέπει να σπάσουμε τα στεγανά και την προσπάθεια να μας παρουσιάσουν ως κάτι που δεν είμαστε...Ο κ. Τσίπρας αντιπολιτεύεται μία ΝΔ που δεν υπάρχει, αντιμετωπίζει μία άλλη ΝΔ και έναν άλλο Κυριάκο Μητσοτάκη... Όσο θα επενδύει στην οξύτητα και στην πόλωση, εμείς θα εστιάζουμε στα προβλήματα των πολιτών. Δεν θα αφήνουμε τίποτε αναπάντητο αλλά θα προβάλλουμε και τις θετικές μας προτάσεις».

Ευχαρίστησε τους επικεφαλής των γραμματειών για τις υπηρεσίες που προσφέρουν ανιδιοτελώς και πρόσθεσε ότι «κάνουμε πράξη το προσωπικό μου στοίχημα την ποιοτική ανανέωση της ΝΔ, δίνοντας την ευκαιρία σε καινούργια πρόσωπα να συμμετάσχουν και να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ κομμάτων κοινωνίας και πολιτικής».

Λευτέρης Αυγενάκης: Μάχη μέχρι την τελική νίκη

Ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης ανέφερε ότι «το αποτέλεσμα δεν θα έλθει μόνο του, οι εκλογές είναι πόλεμος, μάχη χαρακωμάτων, θα την δώσουμε μαζί μέχρι την τελική νίκη...Εστιάζουμε σε κάθε γωνιά της χώρας, σε κάθε ηλικία, σε κάθε κοινωνική ομάδα. Επιβάλλεται να κυριαρχήσουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά μην απατόμαστε εκλογές με likes δεν κερδίζονται... Καθήκον όλων μας είναι να γνωρίζουμε κάθε πτυχή του προγράμματός μας και να το επικοινωνήσουμε...Οι πολίτες αγανακτούν και ασφυκτιούν από τον λαϊκισμό και τα ψέματα της κυβέρνησης...Η απαξίωση θα λάβει τέλος, θα το δώσουν οι πολίτες στις επερχόμενες εκλογές...Στόχος είναι μία αυτοδύναμη κυβέρνηση ασφάλειας και δικαιοσύνης. Η ώρα της ΝΔ έφθασε».

Επέστησε δε την προσοχή στις δημοσκοπήσεις λέγοντας ότι «ο νεοδημοκράτης έχει ψυχή καρδερίνας, αν δούμε μία καλή μέτρηση ανεβαίνουμε, αν δούμε μία κακή λέμε αμέσως ωχ τι πάθαμε».

Τάκης Θεοδωρικάκος: Ο Τσίπρας μαδά την μαργαρίτα

Ο γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος, ανέφερε ότι ο ένας και μοναδικός στόχος είναι να εκλεγεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός και να βάλλει την χώρα σε νέα τροχιά. Κάνοντας ανάλυση του πολιτικού σκηνικού ανέφερε ότι «ο κ. Τσίπρας μαδά την μαργαρίτα για να δει πότε είναι ο χρόνος για να αποδράσει: αν θα μείνει σε μία βαριά ήττα στις ευρωεκλογές ή θα ενσωματώσει το Μάιο και την ήττα των εθνικών εκλογών. Για μας οι ευρωεκλογές είναι εθνικές εκλογές, σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα συντριπτικής καταδίκης και ισχυρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη να προχωρήσει μπροστά».

Επέστησε την προσοχή στα στελέχη του κόμματος να μην υποτιμήσουν τους αντιπάλους τους καθώς είναι σκληροί και αξιόμαχοι παρότι έχουν δεχθεί πλήγματα κυρίως από την δική τους αναξιοπιστία. Σημείωσε ότι θα επιχειρήσουν να αξιοποιήσουν την ταυτόχρονη εκλογή και τα διαφορετικά ψηφοδέλτια, να εργαλειοποιήσουν τους θεσμούς και να δυναμιτίσουν το πολιτικό κλίμα.

Περιέγραψε τα βασικά μηνύματα που θα πρέπει να προβληθούν την προεκλογική περίοδο λέγοντας ότι το βασικό είναι φύγετε επιτέλους για να πάει η χώρα μπροστά και εξήγησε περαιτέρω:

- ο ΣΥΡΙΖΑ με τα ψέματα πρόδωσε τις προσδοκίες των πολιτών,

- γονάτισαν τα νοικοκυριά με την υπερφορφορολόγηση,

- χρεώνονται την βαρύτατη εθνική υποχώρηση με την Συμφωνία των Πρεσπών,

- διαλύουν και εργαλειοποιύν τους θεσμούς.

«Ο λόγος μας πρέπει να είναι δυναμικός και υπεύθυνος και να χρωματίζεται από την ενωτική προτροπή: ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εδώ για να ενώσει όλους τους Έλληνες και να δώσει νέα πνοή στον τόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Είπε ακόμη ότι θα πρέπει να υπογραμμίζουν τα θετικά του προγράμματος, τη μείωση της φορολογίας από τον πρώτο μήνα και την ασφάλεια των πολιτών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται για να εγγυηθεί την ασφάλεια σε κάθε γειτονιά επιβάλλοντας το νόμο και την τάξη. Η ασφάλεια είναι για όλους τους Έλληνες δεν είναι δεξιά ή αριστερή. Έμφαση δίνεται και στον κοινωνικό τομέα που έχει σχέση με την Υγεία και την Παιδεία. Μας ενδιαφέρουν οι νέοι κάτω των 30 όπου οι πολιτικές τάσεις δεν έχουν σχηματοποιηθεί.

Αναφέρθηκε και στις δημοσκοπήσεις λέγοντας ότι αντιμετωπίζουμε με απόλυτη ηρεμία και αυτοπεποίθηση τα αποτελέσματα των μετρήσεων. Υπογράμμισε ότι οι μετρήσεις είναι θετικές αλλά δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ούτε σαν θέσφατα ούτε σαν πρόβλεψη. Δεν πρέπει να ανεβαίνουμε προς τα πάνω από τις θετικές ούτε να επηρεαζόμαστε από τις λιγότερο καλές, καθώς οι μετρήσεις είναι τμήμα του ψυχολογικού πολέμου. Όχι επανάπαυση και αλαζονεία γιατί είναι αρχή καταστροφής, σημείωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Κωνσταντίνος Ζούλας: αποδόμηση του Τσίπρα

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του κόμματος Κωνσταντίνος Ζούλας ανέφερε ότι στόχος της επικοινωνίας είναι να περνά τα βασικά μηνύματα στα ΜΜΕ, να αναδεικνύει τον θετικό λόγο της ΝΔ και να αποδομεί τον κ. Τσίπρα, εξηγώντας παράλληλα στους πολίτες γιατί να ψηφίσουν τη ΝΔ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τους εξηγούμε την διαφορά του προγράμματος της ΝΔ από το έλλειμμα προγράμματος της κυβέρνησης, ανέφερε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

46
σχόλια
 1. avatar Το παθημα έγινε μάθημα

  Οτιδήποτε αριστερό κατεστρεψε την Ελλάδα, ειτε λεγόταν ΠΑΣΟΚ είτε αριστεροί φασιστες σαν τον ΣΥΡΙΖΑ του απατεώνα Τσίπρα. Τωρα πλεον ο λαός ξερει τι θα ψηφίσει. Η ΝΔ ειναι η μόνη εγγύηση για προκοπή στον τόπο μας. Η ΝΔ ειναι η μονη πατριωτικη δυναμη στην χωρα. Τελος τα πειραματα, αρκετα πληρωσαμε. Τωρα ψηφο μονο στον Κυριακο Μητσοτακη. Τελεια και παυλα.

 2. avatar Πιοτςφβοδξωφριψ φδδδ

  Οποιος μπορει και ξαναψηφιζει ΣΥΡΙΖΑ που διελυσε την ελλαδα σηκωνουμε τα χερια ψηλα για τη περιπτωση τους

 3. avatar Πιοτςφβοδξωφριψ φδ

  Οποιος μπορει και ξαναψηφιζει τετοια κομματα του παρελθοντος που διελυσαν την ελλαδα σηκωνουμε τα χερια ψηλα για τη περιπτωση τους

 4. avatar Freed

  Από τη η σκύλα στη Χάρυβδη , άμοιρη Ελλάδα , σε τι καλ@παιδα στηρίζεται τι ήθος και τι υφος !!

 5. avatar ????

  Στο χωριό μου λένε ότι είναι τα [...] ειναι και το φτυάρι. Από το κακό στο χειρότερο δηλαδή.

 6. avatar Ο Συριζα μας πτωχευσε !!!!!!!!!!

  Συριζα = Ζημιά 200 δις κατα τον Προεδρο Τομας Βιζερ, Συριζέικο 3ο και 4ο μνημονιο με 10 δις ετησιως νεοι φοροι και περικοπες, καπιταλ κοντρολς, ξεπουλημα τραπεζων, κατασχεσεις και πλειστηριασμους, ματωμένα πλεονασματα 3,5% εως το 2023 και 2% εως το 2060, κλπ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ του απατεωνα ΤΣΙΠΡΑ !!!!!!!!!!! ΣΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ !!!!!!!! ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΝΔ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΓΕΤΗ ΚΥΡΑΙΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!! Για να φυγει η χειροτερη κυβερνηση έβερ!!!!!!!!

  1. avatar Οκκκ

   Φιλε ψηφιζεις δαγκωτο κουλη δε ψηφιζουμε ολοι εδω προσεξε τον πληθυντικο σε παρακαλω. Οχι μονο υπαρχουν υπερπλεονασματα πλεον αλλα σε τετοιο βαθμο που περισευουν και για βοηθηματα στους φτωχους. Παλια ηταν μειον το ταμειο καθε χρονο.. Τωρα πνιγονται απτη διαφανεια τα λαμογια που ψηφιζες, γι αυτο και περισευουν και δυο φραγκα. Τοτε κοιτουσαν να μαζεψουν κανα ευρω απτους ανασφαλιστους που τους αναγκαζαν να πληρωνουν εξετασεις μη πεθανουν..τα εχουμε ζησει φιλαρακο, η μανα μου ηταν ετοιμοθανατη και της ζηταγαν μισο χιλιαρικο για κατο εξετασεις σε κρατικο νοσοκομειο το 2014, τωρα τις κανει δωρεαν και τους δινει τις ευχες της..κλεισε τη τιβι γιατι η αληθεια απεχει μακραν

   1. avatar @Οκκκ

    Ρε δεν ξερεις να διαβάζεις?!!!!!!!!!!!!! ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΕΡΠΛΕΟΝΣΑΜ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!!!!!!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ !!!!!!!!!!! Επι 4 χρόνια (2015-2018) , 4 χ 10 δις τον χρόνο παραπανω απο τον Σαμαρα = 40 δις !!!!!!!!!!!! 40 ΔΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΜΑς ΒΟΥΤΗΞΕ Ο ΑΛΉΤΗς ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ !!!!!!!!!!!!!! ΡΕ ΟΥΣΤ ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ !!!! ΡΕ ΟΥΣΤ !!! ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!!!

  2. avatar Υπαρχουνπππ

   Υπαρχουν καλοι γιατροι να πατε...αλλος μας εβαλε στη κριση κ αλλος μας εβγαλε...μας εβγαλε αυτος που λετε συμμορια..συμμορια λες κ ανεβηκε μονος του στην εξουσια...κανετε λαθος αγαπητε ο κοσμος τον ψηφισε..

   1. avatar @Υπαρχουνπππ

    Υπάρχει ο Πολάκης που είναι και ζωολόγος και μέλος της συμμορίας ταυτοχρόνως.
    Με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια

 7. avatar ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΥΡΙΑΚΟ

  ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ - Η ΝΔ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 50% - ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ - ΜΑΣ ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΜΕ 200 ΔΙΣ, ΚΛΠ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ !

  1. avatar Ολη η ελλαδα;;;;

   Γιατι μας βαζετε ολους μεσα κυριε...απο που και ως που ολοι μας θα ψηφισουμε νδ, να βαζετε τον εαυτο σας μεσα και οχι εμας τους υπολοιπους, σας ευχαριστουμε

 8. avatar ρε ανεκδιήγητε είδαμε….

  η πσκνδ μας πτώχευσε ! το καταλαβαινεις ?? ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕ !!!! και συ στέκεσαι στα
  3, 1/2 χρόνια του σύριζα !!! τι να άλλο σου πω ; για να το καταλάβεις; Εκτός κι αν σε πληρώνουν, για να παριστάνεις τον ηλίθιο !

  1. avatar @ανεκδιήγητε

   Τα 3, 1/2 χρόνια του σύριζα κόστισαν όσο τριάντα των προηγούμενων.

  2. avatar Νοστραδαμος

   Πες τα γιατι η παρανοια δεν εχει ορια οτι ο συριζα κατεστρεψε οικονομικα τη χωρα. Πασοκ νδ μας εβαλαν στη κριση, ο αλεξης μας εβγαλε

 9. avatar Νοστραδαμος

  Εκλογες καθε δυο μηνες απτο 2015...τουλαχιστον πρωτη φορα πεφτει μεσα ο τυπος

 10. avatar ο κουλης

  είναι το "αγαπημένο"παιδί της διαπλοκής, των τραπεζιτών ,των καναλαρχων, των εργολάβων ,των εφημεριδων-σαιτ-δημοσιογραφων και ΓΕΝΙΚΑ ολων των ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ που ΛΥΜΑΊΝΟΝΤΑΙ το κράτος ! απόδειξη ότι κάθε, μα κάθε σχόλιο με 2-6 dislikes !! ΤΥΧΑΙΟ ;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!! Κάθε νοήμων αναρωτιέται: Έγινε τοοοσο λαοφιλής ο κουλης ;; και ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ το παιχνίδι και τους στόχους τους !

 11. avatar ΙΟΥΓΟΥΡΘΑΣ

  TO ΡΟΛΟΙ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.....10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΠΥΡΑΥΛΩΝ....ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΚΟΥΛΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ ΑΧΑΝΕΣ ΣΥΜΠΑΝ ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ....ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥ .... ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ !!!!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ - ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!!

  1. avatar @ΙΟΥΓΟΥΡΘΑΣ

   Σ'αρέσει δεν σ΄'αρέσει πρέπει να αποδεχθείς την κατάσταση αγαπητέ Κλίνγκον

  2. avatar ο παπατζης σε διδαξε?????

   αυτος ριχνει πυραυλους μεγαλου βεληνεκους....εκει θα μπειτε και θα πατε στο διαστημα.....

 12. avatar @οψευταλεξεις μετρα

  Ο στιχοπλόκος γράφει ποιήματα, δήθεν(απλός [...])

 13. avatar @ φασιστοσυριζακια

  Ρε αρχιφασισταριό που έγραψες ολόκληρη έκθεση ιδεών για να μας πείσεις ότι ο φασισμός δεν είναι χαρακτηριστικό της δεξιάς, θέλεις να μας πεις ότι σε όλη σου τη ζωή ήσουν κάτι άλλο εκτός από δεξιός φασίστας, άντε να χαθείς εσυ και ολοι οι πατρίδοκαπηλοί του είδους σου,έχουμε χορτάσει όλα αυτά τα χρόνια από εθνοπατέρες που κατέστρεψαν την Ελλαδίτσα μας, μας φτανουν δεν θέλουμε αλλους,μασκαραδες,ψευτοπατριώτες

  1. avatar η καψωχα και η γιαννουλα σου εκαναν μαθημα????

   εκατσες με στραβους ...στραβωθηκες και συ....φασιστες σταλινιστες ειστε......το δειχνει η πολιτικη σας...με συλληψεις φυλακισεις προσαγωγες ερτ......λιβανιστηρια αποκλεισμος αντιθετης αποψης

  2. avatar @μασκαραδες

   Εσείς τους ξεπεράσατε τους προηγούμενους τέτοιοι λιμασμένοι που είσαστε.

 14. avatar @@@@@

  Κυριάκο γυναίκα βουλευτή του κόμματος σου συνελήφθει να κάνει ρευματοκλοπή αξίας 150χιλ ευρώ και εσύ μουγκα,άλλος ένας δεξιουλης πιάστηκε με το πρόβατο στη πλάτη (πόσες χιλιάδες δεν έχουν πιαστεί ο θεός μόνο ξέρει,και να μας φυλάξει να μην έρθετε ποτέ στην εξουσία)

  1. avatar 35 εκ δωρεα στο σαββιδη

   120 εκατ ευρω δωρα στην καλογριτσα....100 χιλ δανειακι στο χορευτη γιδοβοσκο.......ο μανολο???η ΔΕΠΑ?λαυρεντιαδης?????κουντουρα με 7 εκατ απο κεελπνο?????κτλ κτλ......ερχονται καταιγιδες αριστεροι φαγαδες καλοπερασακηδες μπουρζουαδες του ιωαννιδη της αριστερας

 15. avatar ΦΑΣΙΣΟΣΥΡΙΖΑΚΙΑ

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ...ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ....ΠΑΝΤΩΣ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 4% ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ...ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΟΒΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΤΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ...Η ΜΑΛΛΟΝ ΝΕΟΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΑ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ....ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ....ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΕΧΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ....ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ....ΚΟΥΛΗ ΓΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ....ΕΔΙΩΞΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ....Ο ΨΕΥΤΗΣ ...ΒΑΡΟΥΣΕ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ...ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΜΑΝΙ ...ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ...ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ 751 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ....ΖΗΤΩ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ !!!!ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΜΟΥ !!!

 16. avatar ΦΟΥΚΑΡΑΣ

  χα χα χα , για σένα!!!!

 17. avatar Leo1

  "στόχος μας δεν είναι μόνο να γίνουμε κυβέρνηση, είναι να αλλάξουμε την Ελλάδα..." Με λίγα λόγια να... της βγάλεις πάλι τα μάτια!

  1. avatar τον προλαβη ο συριζανελιτης…..

   ο κουνελιτης......ο γερμανοτσολιας τουμπαριστης ο φορομπηχτης ο ντολμας

 18. avatar Ο Μητσοτακης κοιταει το Ρολοι και

  Μαδαει την Μαργαρητα ! Φοβαμαι πως μετα τις Εκλογες θα κοιταει στον καιρευτη και θα βλεπει ποσο ΚΟΝΤΙΝΕ !

 19. avatar ΟΧ?? ΑΥΤΟΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΑΜΑΙ

  ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ??? ΔΕΞΙΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ!!!

 20. avatar PanosGianaros

  Κυριάκο πρόσεχε , , , το ρολό'ι' των εκλογών μετράει αντίστροφα , δεν θα χάσουμε ούτε μέρα , , , αλλά τι θα γίνει άμα χάσουμε το . . . . . . . . . ρολό'ι' , , τόχεις σκεφτεί καθόλου . . . !

  1. avatar θα σας δωσει πολλα….η τροικα….

   και η τραμπιτσα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει