Υπό την προεδρία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, συνεδριάζει αύριο, Τρίτη 26 Ιουνίου, στις 6 μ.μ., η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος. (αίθουσα 223, 2ος όροφος, Βουλή).

Ο πρόεδρος του Κινήματος, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να αναφερθεί στο χρονοδιάγραμμα των εσωκομματικών πρωτοβουλιών τις οποίες προτίθεται να αναλάβει για το επόμενο διάστημα, μεταξύ των οποίων και η διεξαγωγή Συνδιάσκεψης, η οποία, πάντως, θα γίνει μετά την ψήφιση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης και την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

Η διαδικασία ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, αναμένεται ότι θα μετατεθούν, λόγω της διεξαγωγής δύο διαδοχικών εκλογικών αναμετρήσεων, οι οποίες δεν έδωσαν τη δυνατότητα στη νέα ηγεσία να κάνει καμιά σχετική προετοιμασία. Έτσι θεωρείται δεδομένο ότι το συνέδριο ανασύστασης, η διεξαγωγή του οποίου είχε προαναγγελθεί και για συμβολικούς λόγους, για τις 3 Σεπτέμβρη, θα μετατεθεί κατά δύο, περίπου, μήνες.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα, στην αυριανή της συνεδρίαση θα κληθεί επίσης να εκλέξει και το προεδρείο της, ενώ αναμένεται ότι ο πρόεδρος του Κινήματος θα ανακοινώσει και το όνομα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ.