Ολιγόλογος και χωρίς ουσιαστικά να δώσει καμία πληροφορία για το αντικείμενο τόσο της συζήτησης με τους πολιτικούς αρχηγούς όσο και την πορεία των διαπραγματεύσεων για το PSI εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών και λίγο πριν τη συνάντησή του με τον Τσαρλς Νταλλάρα.

Ο κ. Παπαδήμος τόνισε ότι το κλίμα της συνάντησης με τους πολιτικούς αρχηγούς ήταν «πολύ καλό» και ότι επιβεβαίωσαν για μία ακόμα φορά τη στήριξή τους στην κυβέρνηση

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, οι οποίες πάντως δίνονται με το σταγονόμετρο από τα κόμματα, στη συνάντηση τέθηκαν τόσο οι όροι για το PSI όσο και οι όροι για τη νέα δανειακή σύμβαση και την εκταμίευση της δόσης-μαμούθ των 130 δισ. ευρώ.

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την τοποθέτηση των πολιτικών αρχηγών σε μείζονα θέματα, όπως είναι οι εγγυήσεις που ζητούν οι δανειστές, τα νέα μέτρα και το νέο μνημόνιο.

Όλες οι πληροφορίες θέλουν να τέθηκε για μία ακόμα φορά στη σύσκεψη το θέμα του χρόνου των εκλογών, με τον Αντώνη Σαμαρά να επιμένει ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν το αργότερο στις αρχές Απριλίου.