Τη λύπη και τα συλλυπητήρια του εκφράζει το υπουργείο εξωτερικών για το θάνατο του Κολ

«Ηγέτης με αίσθηση της ιστορικής ευθύνης»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
23:10
16/06/2017
Τη λύπη και τα συλλυπητήρια του εκφράζει το υπουργείο εξωτερικών για το θάνατο του Κολ
1
loading

Λύπη και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στο γερμανικό λαό, εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών για την απώλεια του πρώην καγκελάριου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Χέλμουτ Κολ, ενός «ηγέτη με αίσθηση της ιστορικής ευθύνης που έφερε εις πέρας το ιστορικό εγχείρημα της ειρηνικής επανένωσης της Γερμανίας».

Ο Χέλμουτ Κολ, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «ήταν μία από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες της μεταπολεμικής Ευρώπης και ένας από τους βασικούς αρχιτέκτονες και οραματιστές της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, που από τη θέση του εργάστηκε για την εμπέδωση της ειρήνης και της δημοκρατίας στην Ευρώπη».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar SER 30

    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΗΡ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΠΩΣ ΤΑ ΕΠΕΡΝΕ ΚΙ ' ΑΥΤΟΣ ( ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ? ) ΑΠΟ ΜΑΥΡΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΣΩΖΕ ΜΕ ΑΓΝΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ . ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΖΩΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΙΚΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ( ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΑΣΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ) ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑΡΘΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΜΟΥ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ / ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΟ .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει