Έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή του Α. Λοβέρδου και του Η. Μόσιαλου είχε σήμερα το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου με θέμα την επίσπευση πρωτοβουλιών του τομέα Υγείας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης που ολοκληρώθηκε νωρίς σήμερα το απόγευμα επισημάνθηκε η αναγκαιότητα ολοκλήρωσης των διαδικασιών για την υλοποίηση των κυβερνητικών δεσμεύσεων στα πεδία της συγχώνευσης των νοσοκομείων, της περιστολής των δαπανών για το φάρμακο και της εφαρμογής των προγραμμάτων χορήγησης μεθαδόνης.

Η συνάντηση αυτή, εντάσσεται στον νέο τρόπο παρακολούθησης του κυβερνητικού έργου και ειδικότερα στην αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων προκειμένου να ολοκληρωθεί ένα σημαντικό μέρος του κυβερνητικού έργου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Τις επόμενες ημέρες και έως την Τετάρτη το μεσημέρι ενδέχεται να πραγματοποιηθούν και νέες συσκέψεις, κατά πάσα πιθανότητα για τα θέματα της οικονομίας, καθώς αύριο αναμένεται και η τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, η οποία θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις στο διάστημα των προσεχών εβδομάδων.