Να παρέμβει ο εισαγγελέας για τις καταγγελίες του Γιάννη Πανούση ζητάει ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, Υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, του ΠΑΣΟΚ

«Ο κ. Πανούσης φέρεται σε δημοσιεύματα του Τύπου να κατέχει στοιχεία, από την προηγούμενη θητεία του στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για διασυνδέσεις Πολιτικών προσώπων με την εγχώρια τρομοκρατία. Οι Εισαγγελικές Αρχές οφείλουν άμεσα να διερευνήσουν αυτεπάγγελτα την αλήθεια των ισχυρισμών του πρώην αναπληρωτή Υπουργού και σε περίπτωση που ευσταθούν να παραπέμψουν τους υπαιτίους στη δικαιοσύνη. Η διάχυση μιας θολής υποψίας πολιτικοοικονομικών σκανδάλων με φόντο την τρομοκρατία βλάπτει τη λειτουργία της Δημοκρατίας και οπωσδήποτε αυτή η αχλύ δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει με μυθιστορηματικές διηγήσεις. Χρειάζεται να παρέμβει η δικαιοσύνη αλλά παράλληλα οφείλουν να τοποθετηθούν η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός για το περιεχόμενο των καταγγελιών Πανούση» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι συνταρακτικές αποκαλύψεις για πολιτικά παρασκήνια που λαμβάνουν διαστάσεις θρίλερ, κάνει μέσα από το νέο βιβλίο που συνέγραψε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης!

«Πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες απειλούν τη ζωή μου!  Ξέρουν ότι τους ξέρω με τα ονόματά τους. Το πόσο ψηλά είναι κι ως πού μπορούν να φτάσουν εναντίον μου, τα έχω κατατεθειμένα σε συμβολαιογράφο μήπως μου συμβεί κάτι», αναφέρει ο πρώην υπουργός σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο οποίος επί της ουσίας καταγγέλλει ένα σχέδιο πολιτικής και φυσικής εξόντωσής του.

Οι αποκαλύψεις του κ. Πανούση καθίστανται ακόμη πιο σημαντικές καθώς στο σχέδιο εναντίον του πρωταγωνιστούν όχι μόνο άνθρωποι του υπόκοσμου από τον χώρο των ποινικών και της τρομοκρατίας, αλλά και κυβερνητικά στελέχη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.