Συνταρακτικές αποκαλύψεις για πολιτικά παρασκήνια που λαμβάνουν διαστάσεις θρίλερ, κάνει μέσα από το νέο βιβλίο που συνέγραψε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης!

«Πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες απειλούν τη ζωή μου!  Ξέρουν ότι τους ξέρω με τα ονόματά τους. Το πόσο ψηλά είναι κι ως πού μπορούν να φτάσουν εναντίον μου, τα έχω κατατεθειμένα σε συμβολαιογράφο μήπως μου συμβεί κάτι», αναφέρει ο πρώην υπουργός σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο οποίος επί της ουσίας καταγγέλλει ένα σχέδιο πολιτικής και φυσικής εξόντωσής του!

Οι αποκαλύψεις του κ. Πανούση καθίστανται ακόμη πιο σημαντικές καθώς στο σχέδιο εναντίον του πρωταγωνιστούν όχι μόνο άνθρωποι του υπόκοσμου από τον χώρο των ποινικών και της τρομοκρατίας, αλλά και κυβερνητικά στελέχη!

Στο βιβλίο του ο πρώην υπουργός δεν αποκαλύπτει τα πραγματικά ονόματα όλων εκείνων που έχουν συμμετοχή στην υπόθεση ενώ στη συνέντευξή του στην εφημερίδα αφήνει να εννοηθεί πως γνώστης όλου του ασύλληπτου πολιτικο- αστυνομικού παρασκηνίου που σχετίζεται και με οικονομικές δοσοληψίες, τις κατά το κοινώς λεγόμενο μίζες, είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο με έμμεσο τρόπο… ευχαριστεί  επειδή τον απομάκρυνε από το πόστο του.

 

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.