«Κάποια στιγμή μπορεί να φτάσουμε και σε φαινόμενα βίας, δηλαδή οπαδοί ενός κόμματος να δέρνονται με οπαδούς άλλου κόμματος», προειδοποίησε ο βουλευτής Μαγνησίας Κώστας Καρτάλης, ο οποίος, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, τόνισε: «Πρέπει να διαφυλάξουμε την πολιτική ψυχραιμία, δεν πρέπει να καλλιεργήσουμε διχαστικές απόψεις στη κοινωνία».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, που είχε στοχοποιηθεί μαζί με άλλους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος σε αφίσα, σημείωσε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να αποδεχτώ κυκλοφορία αφισών, στις οποίες βουλευτές εμφανίζονται σε κρεμάλες. Αυτό είναι μια καθαρή προσπάθεια πολιτικού εκφοβισμού».

Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε την εκτίμηση ότι η αντιπαράθεση ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ ξεφεύγει από τα όρια.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ για τις επιθέσεις κατά βουλευτών ο πρώην υπουργός σχολίασε «Δεν ξέρω αν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για την υποκίνηση αυτής της ιστορίας ή αν έχουν ξεφύγει κάποιες συνιστώσες που δεν ελέγχονται. Πάντως σε κάθε περίπτωση αυτοί οι ακτιβισμοί δεν διευκολύνουν το δημόσιο διάλογο, δεν επιτρέπουν και στον απλό πολίτη, τον ανένταχτο πολίτη, να κατανοήσει ευκολότερα την ιδεολογία που αναπτύσσεται ένθεν κακείθεν».