Τη ριζική διαφωνία της Λαϊκής Ενότητας για ντιμπέιτ μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, με αποκλεισμό των άλλων κομμάτων, εξέφρασε σήμερα ο εκπρόσωπός της Κώστας Ήσυχος.

Ο κ. Ήσυχος τόνισε επίσης την «ριζική διαφωνία της Λαϊκής Ενότητας, να μην συζητήσουν οι εκπρόσωποι των κομμάτων στο πλαίσιο της διακομματικής επιτροπής την διαδικασία και την ουσία ενός ζωντανού διαλόγου ανάμεσα στους επικεφαλής των κομμάτων», ενώ επέμεινε στην πρόταση του κόμματός του για θεματικά ντιμπέιτ.

«Ο “νέο-μνημονιακός” κος Τσίπρας και ο “παλαιο-μνημονιακός” κος Μεϊμαράκης τα “βρήκαν” σε τηλεοπτική “στημένη μονομαχία”. Δια τηλεφώνου μάλιστα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κα Γεροβασίλη ρώτησε τον εκπρόσωπο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας αν συμφωνεί σε ντιμπέιτ των κομμάτων», τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Ενότητας.

Παρουσίαση της Προγραμματικής Διακήρυξης

Την Προγραμματική Διακήρυξη της Λαϊκής Ενότητας θα παρουσιάσει αύριο, Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, ο επικεφαλής της Παναγιώτης Λαφαζάνης. Η παρουσίαση θα γίνει στις 14.00, στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, αίθουσα Γεωργ. Καράντζας, 1ος όροφος).