«Με μαθηματική ακρίβεια στην πτώχευση» οδηγούν τα μέτρα της κυβέρνησης σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΛΑΟΣ, Κωστή Αϊβαλιώτη.

«Εάν πρόκειται να μας τα πάρουν όλα προκειμένου να εξοφληθούν σε “τιμές θανάτου”, γιατί δεν σταματάμε σήμερα την οποιαδήποτε νέα δανειοδότηση εξοφλώντας με ακίνητα τα οποία θα εκχωρηθούν σε τιμές του σήμερα;», είπε ο Κ.Αϊβαλιώτης.

Σχολιάζοντας τις «διαρροές» βουλευτών από το ΠΑΣΟΚ, «χαιρόμαστε που η απόφαση μας για ονομαστική ψηφοφορία επανέφερε το σύνολο του Κοινοβουλίου εντός της αίθουσας. Είναι μια ευκαιρία σε όσους η συνείδηση δεν έχει απαλλοτριωθεί από την πίεση της επανεκλογής, να ψηφίσουν ό, τι τους λέει η καρδιά τους και οι εκλογείς τους».

Αναφερόμενος στο αλαλούμ που προκλήθηκε με τη διάταξη για τις αποδείξεις και την επιστροφή φόρου ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ τόνισε: «η συγκέντρωση των αποδείξεων είναι η πιο απτή απόδειξη της ανικανότητας τους. Οι υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών είναι ένα “σκορποχώρι”, στο οποίο δεν μπορεί να βασίζεται η Πολιτεία για να συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόρους».

Ο ΛΑΟΣ τάσσεται κατά της πώλησης της ΔΕΗ. Ο Κ.Αϊβαλιώτης είπε σχετικά: «η ΔΕΗ δεν πρέπει και δεν μπορεί να εκποιηθεί. Ο ΛΑ.Ο.Σ δεν πρόκειται να μετακινηθεί ούτε χιλιοστό από αυτή την απόφαση του. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι οι συνδικαλιστές μπορούν να βασανίζουν ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία».

Τέλος, ο Κ.Αϊβαλιώτης σχολίασε τις εξελίξεις στο σκάνδαλο με τους στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες: «Η Ελλάδα της διαφθοράς. Μέχρι πρότινος είχαμε το παραδικαστικό κύκλωμα, περάσαμε στις εξεταστικές και προανακριτικές των μιζαδόρων πολιτικών, και τώρα ανακαλύψαμε τα σκάνδαλα των ποδοσφαιρικών παραγόντων. Ο κλέψας του κλέψαντος, και η πλατεία στα κάγκελα».