Τις θέσεις της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» για την ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας παρουσιάζει σήμερα από την Πάτρα, η πρόεδρος του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη. Η παρουσίαση θα γίνει κατά τη διάρκεια της προσυνεδριακής συνδιάσκεψης του κόμματος που ξεκινά στις 10 το πρωί στη Δημοτική Αγορά Αργύρη.

Στην ίδια κομματική εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι θέσεις του κόμματος για την παιδεία και για το μεταναστευτικό.

Για το μεταναστευτικό η κυρία Μπακογιάννη σε συνέντευξή της που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα της Πάτρας «Πελοπόννησος» τάσσεται κατά της δημιουργίας κέντρου υποδοχής μεταναστών, καθώς όπως λέει αυτό θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη απαξίωση την περιοχή, η οποία ήδη έχει σηκώσει μεγάλο βάρος του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης.Εκτιμά δε, ότι η κυβέρνηση δεν έχει συγκεκριμένο σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης.

Η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» επισκέφθηκε χθες την Ηλεία, ενώ αύριο θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Αιτωλοακαρνανία, όπου και θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις της εξόδου της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου.

Στη σημερινή συνδιάσκεψη θα μιλήσει τόσο η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, όσο και ειδικοί εισηγητές, αλλά και απλά μέλη που θα ζητήσουν να τοποθετηθούν ή να υποβάλουν ερωτήσεις επί των εισηγήσεων.

Πηγή: thebest.gr