Την ξεκάθαρη θέση πως για το σκάνδαλο της Siemens θα ερευνηθούν τα πάντα, ακόμα και η πιθανή ροή μαύρου χρήματος σε κομματικά ταμεία, διατυπώνει o υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, σε συνέντευξή του, που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «RealNews».

Ο υπουργός Εσωτερικών επισημαίνει πως κανείς δεν είναι υπεράνω ελέγχου, ούτε οι πρώην πρωθυπουργοί, ενώ προτάσσει την ανάγκη συναίνεσης την οποία, όπως λέει, έχει ανάγκη ο τόπος.

Ο κ. Ραγκούσης χαρακτηρίζει επιβλαβή κάθε συζήτηση περί πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, ενώ διαβεβαιώνει πως η αλλαγή του εκλογικού νόμου θα γίνει πράξη στην παρούσα Βουλή.

Σχολιάζοντας τα πρόσφατα γεγονότα στη Νομική και το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα με τους λαθρομετανάστες, ο κ. Ραγκούσης στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, τονίζοντας πως η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου, όπου τα δικαιώματά του τα διεκδικεί κανείς στο πλαίσιο του νόμου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.