Ο Γραμματέας Νέων Τεχνολογιών, Έρευνας και Καινοτομίας της Ν.Δ. κ. Μανούσος Βολουδάκης, αναφερόμενος στη νέα διαδικτυακή πύλη (portal) της Νέας Δημοκρατίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η νέα διαδικτυακή πύλη καθρεφτίζει το νέο τρόπο λειτουργίας και δράσης της Ν.Δ, όπως τον καθόρισε ο Πρόεδρός μας κ. Αντώνης Σαμαράς, με θεμελιώδεις αρχές το άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία και τη συμμετοχή των πολιτών στην παραγωγή της πολιτικής. Μέσα από τη διαδικτυακή μας πύλη λέμε στην κοινωνία, λέμε στον κάθε πολίτη: Έλα να δεις ποιοι είμαστε, τι λέμε και τι κάνουμε. Έλα να διαμορφώσουμε μαζί την ατζέντα και τις προτάσεις της πολιτικής μας. Δε μιλάμε θεωρητικά, δεν κρυβόμαστε πίσω από επικοινωνιακές τεχνικές. Πάνω σε καθαρές ιδέες και αρχές, μιλάμε πρακτικά. Κι αυτό γιατί ξέρουμε ότι μόνο έτσι, μπορούμε να έχουμε τη συμμετοχή των πολιτών στον αγώνα μας.

Καινοτομία είναι ότι «μέσα από την αρχική σελίδα, το κεντρικότερο σημείο του portal, θα αναδεικνύονται ερασιτεχνικές προσπάθειες από το χώρο των social media, προσπάθειες που θα βρίσκονται κοντά στο πολιτικό πλαίσιο αρχών της Ν.Δ. χωρίς να είναι απαραίτητα ενταγμένες στο κόμμα» όπως δήλωσε ο Μ. Βολουδάκης.

Επίσης ότι «τo portal αναδεικνύει τον προσωπικό ρόλο και τη δράση του κάθε μέλους μέσω της υπηρεσίας MyND.gr   Στο νέο portal κάθε εγγεγραμμένο μέλος μπορεί να έχει το δικό του χώρο. Ένα χώρο στον οποίο μπορεί να αναρτήσει δική του δουλειά, να έρθει σε επαφή με άλλα μέλη, να συνεργασθεί. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα κοινωνικό δίκτυο τύπου facebook, μέσα στο πλαίσιο της Ν.Δ.» συμπληρώνει το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας από τα Χανιά..