«Φρονώ ότι οι πολίτες θα πρέπει να αξιολογήσουν την επένδυση στην ηλεκτροκίνηση. Με αρωγό το κράτος, μέσω των προγραμμάτων επιδότησης, μπορούν να αποκτήσουν σε πιο χαμηλή τιμή ένα ασφαλές και αποδοτικό αυτοκίνητο που ρυπαίνει ελάχιστα. Σήμερα υπάρχουν στη χώρα μας 5.560 δημόσια προσβάσιμα σημεία φόρτισης» δήλωσε η υφυπουργός Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, στα πλαίσια του προγράμματος του υπουργείου, «φορτίζω παντού».

«Μέσω του προγράμματος “Φορτίζω Παντού” διασφαλίζουμε την αναλογική ανάπτυξη του δικτύου φόρτισης με τον αριθμό των ηλεκτρικών οχημάτων, ώστε οι πολίτες να μπορούν να φορτίσουν απρόσκοπτα τα οχήματα τους» πρόσθεσε.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Αλεξοπούλου:

Οι πολίτες θα πρέπει να αξιολογήσουν την επένδυση στην ηλεκτροκίνηση

Υπογράψαμε τροποποίηση της ισχύουσας Κοινής Υπουργικής Απόφασης για βελτιώσεις στο πρόγραμμα «Φορτίζω Παντού».

Μέσω του προγράμματος «Φορτίζω Παντού» διασφαλίζουμε την αναλογική ανάπτυξη του δικτύου φόρτισης με τον αριθμό των ηλεκτρικών οχημάτων, ώστε οι πολίτες να μπορούν να φορτίσουν απρόσκοπτα τα οχήματα τους.

Για την επιτυχή υλοποίηση της δράσης λειτουργεί επίσημη διαδικτυακή πύλη https://fortizopantou.gov.gr

Παράλληλα, με αρωγό το Κράτος μέσω των προγραμμάτων επιδότησης, οι πολίτες μπορούν να αποκτήσουν σε πιο χαμηλή τιμή ένα ασφαλές και αποδοτικό αυτοκίνητο που ρυπαίνει ελάχιστα.

🚗Οι πολίτες θα πρέπει να αξιολογήσουν την επένδυση στην ηλεκτροκίνηση. 🔌 Υπογράψαμε τροποποίηση της ισχύουσας Κοινής…

Posted by Alexopoulou Christina on Monday, April 1, 2024