Φουντώνουν οι διεργασίες ενόψει του 15ου συνεδρίου της ΝΔ που θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 7 Απριλίου στο Ζάππειο. Η Οργανωτική Επιτροπή και ο Πρόεδρός της Γιάννης Πλακιωτάκης εξετάζουν και την τελευταία λεπτομέρεια καθώς ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για την 5η Απριλίου που ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ θα κηρύξει την έναρξη του επετειακού συνεδρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δυο πρώην Πρόεδροι και πρωθυπουργοί με μεγάλη ιστορία στην γαλάζια παράταξη ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς θα παραστούν στο συνέδριο.

Μετά από επαφές του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής με τα επιτελεία τους γνωστοποιήθηκε ότι θα δώσουν το παρών στο συνέδριο αλλά δεν θα εκφωνήσουν ομιλία.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες του newsbeast, την Παρασκευή εκτός από τον Πρόεδρο της ΝΔ και πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη θα μιλήσει και ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Γιάννης Πλακιωτάκης. Το Σάββατο 6 Απριλίου θα υπάρχουν οι θεματικές ενότητες και την Κυριακή 7 Απριλίου μιλήσουν η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν και ο Πρόεδρος του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ.