Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ανέφερε ότι είχε συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη το προηγούμενο διάστημα.

Μλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 έστειλε το μήνυμα ότι «εμείς κρατάμε τη δική μας θέση, τα διδάγματα και την ιστορία, ενώ ερωτηθείς για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ το καλοκαίρι στην Κρήτη αρκέστηκε να πει: «Ε, να πάτε να γλεντήσετε», ενώ σε ερώτηση για το αν έχει να του ευχηθεί κάτι απάντησε: «Δεν έχω τίποτα, φώτιση για όλους μας».

Παράλληλα ο αρχιεπίσκοπος επιβεβαίωσε ότι συναντήθηκε με τον πατέρα Αντώνιο μετά από αίτημα του ιδρυτή της «Κιβωτού» τονίζοντας ότι ο αρχιεπίσκοπος συναντάται με όποιον του το ζητήσει.

«Ο αρχιεπίσκοπος συναντιέται με όποιον του το ζητήσει. Μου το ζήτησε ο πατέρας Αντώνιος και συναντηθήκαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά την «Κιβωτό του Κόσμου» ανέφερε: «Δεν ξέρω ποια θα είναι η αλήθεια, θα το μάθουμε. Δεν παύει να είναι παιδί μου (σ.σ. ο πατέρας Αντώνιος) όπως και πολλοί άλλοι και τον αγαπώ όπως ο πατέρας τα παιδιά του».

«Να ευχηθούμε να λάμψει η αλήθεια και αυτή να δικαιώσει ή να αφήσει ορισμένους ανθρώπους σε δοκιμασία. Εμείς πρέπει να αγαπάμε κάθε άνθρωπο», κατέληξε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για τον πατέρα Αντώνιο.