O υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, και η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου, έδωσαν μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον ΑΝΤ1. Μίλησαν στον Νίκο Χατζηνικολάου για τη ζωή τους και την κοινή τους πορεία έπειτα από 20 χρόνια έγγαμου βίου.

Στην ερώτηση για το αν έχουν περάσει δυσκολίες ως ζευγάρι, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: «Υπάρχει ζευγάρι που δεν έχει περάσει δυσκολίες;» για να προσθέσει η Ευγενία Μανωλίδου: «20 χρόνια και… νομίζω ότι όποιο ζευγάρι είναι 20 χρόνια μαζί και λέει ότι δεν έχει περάσει δυσκολίες, λέει ψέματα».

Στην ίδια συνέντευξη ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε κωμική την ιδέα ότι δέρνει γυναίκες και επίσης έγινε αναφορά και στο διαζύγιο της κ. Μανωλίδου.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο υπουργός Υγείας και η σύζυγός του από το πλατό της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω», μεταξύ άλλων, σχολίασαν και ένα περιστατικό που έθεσε την οικογένειά τους σε κίνδυνο.

Η συνθέτρια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Γενικώς εγώ δεν απαντώ, τα αφήνω και περνάνε. Λένε, λένε, λένε και δεν απαντώ. Με πήρε, όμως, τότε ο Άδωνις τηλέφωνο και μου είπε Πρέπει να πεις κάτι, γιατί νομίζουν ότι σε δέρνω. Εντάξει, είναι γελοία όλα αυτά και μάλιστα όταν υπάρχουν τόσα θέματα σοβαρά στην Ελλάδα».