Με αρκετές αλλαγές αποφάσισε να ξεκινήσει την ομάδα του ο Γιόακιμ Λεβ απέναντι στην Εθνική μας. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα πήρε την απόφαση να ρίξει στη μάχη τους Κλόζε, Σούρλε και Ρόις αντί των Μάριο Γκόμεζ, Ποντόλσκι και Μίλερ αντίστοιχα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «πάντσερ» φαίνεται πως κατέληξε στον επιθετικό της Λάτσιο, ο οποίος μετρά 63 γκολ (δεύτερος πίσω μόνο από τον Γκερντ Μίλερ) σε 119 συμμετοχές με το εθνόσημο, αντί του φορ της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος είχε πετύχει τρία γκολ στους αγώνες της πρώτης φάσης και για να ξεκουράσει τον Σούπερ Μάριο αλλά και να δώσει χρόνο στον Κλόζε.

Από εκεί και πέρα, ρεπορτάζ από την Γερμανία, μετέδωσαν ότι ο Λεβ σκέφτεται θα χρησιμοποιήσει επίσης τους Ρόις και Σούρλε στα άκρα. Και όπως όλα δείχνουν, στον πάγκο θα μείνει ο Ποντόλσκι και ο Μίλερ. Έτσι, και ταχύτητα στα άκρα θα δώσει αλλά και πλάτος στο παιχνίδι, αφού και οι δύο, είναι περισσότερο ακραίοι από αυτούς που χρησιμοποιούσε. Παρόλα αυτά, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως μέχρι τώρα, ούτε μία φορά, ούτε καν σε φιλικό, δεν έχει χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη επιθετική γραμμή μαζί ο Λεβ.

Πηγή: Sport-fm.gr