Μια ακόμα αποχώρηση σημειώθηκε στο Survivor μετά την Κωνσταντίνα Μπακαρού, σηματοδοτώντας νέα φάση για το ριάλιτι στον ΣΚΑΪ.

Την Κυριακή 19 Απριλίου έγινε το πάρτι της Ένωσης Αθηναίων και Επαρχιωτών, που χαρακτηρίστηκε από ένταση και σκληρές αντιπαραθέσεις, με παίκτες έτοιμους για όλα.

Στον αγώνα επάθλου επικοινωνίας νικητές αναδείχθηκαν οι Επαρχιώτες με μόλις έναν πόντο, διαβάζοντας γράμματα και ευχές από τις οικογένειές τους.

Το συμβούλιο κύλησε γρήγορα, με τον Γιώργο Λιανό να δίνει τον λόγο στους Επαρχιώτες για να περιγράψουν τι συνέβη και στη συνέχεια να ανακοινώνει πως το κοινό ψήφισε τη Μαντίσα και τον Νίκο.

Η Κωνσταντίνα Μπακαρού αποχώρησε λόγω τραυματισμού και δεν μπήκε στη μονομαχία. «Σήμερα δεν θα περάσω σε μονομαχία. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν θα μπορέσω να συνεχίσω στο παιχνίδι λόγω του ποδιού μου. Δυστυχώς δεν θέλω να κάθομαι άλλο στον πάγκο. Εγώ ήρθα για να αγωνιστώ και όχι να παρακολουθώ», δήλωσε η ίδια.

Η Όλγα Λοβέρα παραμένει στην ομάδα των Αθηναίων για την επόμενη εβδομάδα.

Σε μια φορτισμένη στιγμή στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, η Μαντίσα Τσότα μοιράστηκε αναμνήσεις από την οικογένειά της και τα Πάσχα που έχει ζήσει, λίγο πριν ξεκινήσουν οι μονομαχίες.

Το έπαθλο περιλάμβανε πασχαλινό φαγητό, φωτογραφίες και ευχές από αγαπημένα πρόσωπα, γεγονός που συγκίνησε την παίκτρια. Η ίδια εξομολογήθηκε: «Εγώ δυστυχώς δεν έχω καν συγγενείς εδώ. Είναι στην Αλβανία… Στην Ελλάδα είχα μόνο τη μητέρα μου, την αδερφή μου και τον πατριό μου. Κάναμε μεταξύ μας οικογενειακά και πηγαίναμε και σε φίλους. Τώρα με τον σύντροφο της αδερφής μου πάμε συνήθως σπίτι του… τα ψήνουν όλα.

Μόνο μία χρονιά δεν κάναμε όλοι μαζί, το 2014, γιατί είχα ένα θέμα υγείας και το έκανα με τη μητέρα μου στο νοσοκομείο. Παρ’ όλα αυτά, κάθε Πάσχα, είτε ήμουν φοιτήτρια είτε όπου ήμουν, στο χωριό μου στην Ακράτα κάναμε όλοι μαζί».

Λίγο αργότερα, κατά τη διάρκεια των αγώνων, η Μαντίσα δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και ξέσπασε σε κλάματα.

Ο Σταύρος Φλώρος από την ομάδα των Επαρχιωτών στράφηκε κατά των Αθηναίων, μετά τα γεγονότα του τελευταίου συμβουλίου του Survivor.

Ο παίκτης χαρακτήρισε την ένταση υπερβολική και χωρίς ουσία, υποστηρίζοντας ότι πίσω από τις επιθέσεις προς τη Μαντίσα Τσότα δεν υπήρξε καμία ουσιαστική ανάληψη ευθύνης ή πρωτοβουλίας.

«Δυνατό το χθεσινό συμβούλιο. Η αλήθεια είναι ότι φάνηκε ότι οι Αθηναίοι είναι λίγο κότες. Θεωρώ ότι έγινε όλος αυτός ο ντόρος και ο πανικός, ο πόλεμος προς τη Μαντίσα για το τίποτα. Στην τελική, τη βγάλαν υποψήφια, χαιρότανε με τους υποψήφιους που έβγαλε.

Πίστευα ότι θα προσπαθήσουν να περάσουν το μήνυμα στη Μαντίσα, ειδικά εγώ πίστευα για τον Άλεξ Κούρτοβικ, που έχει τόσο μεγάλο στόμα. Πολλές φορές, πιο μεγάλο κι απ’ το μπόι του, θα πω εγώ. Κατάλαβε και η ίδια ότι μόνο γαβγίζουν αυτά τα σκυλιά, δε δαγκώνουνε.

Κανείς από αυτούς δεν έχει την απαιτούμενη μαγκιά να βγει μπροστά και να το πάρει πάνω του. Όπως κάναμε εμείς, όταν λέγαμε ότι φταίει το αντρικό κομμάτι, βγαίνουμε όλοι οι άντρες μπροστά και ό,τι γίνει, θα γίνει. Κανείς από αυτούς. Ό,τι κι αν λέμε, αν δε δούμε κάτι, είναι μόνο λόγια», σχολίασε ο Σταύρος Φλώρος.