Απόψε στη «Γη της Ελιάς», η Άννα, συντετριμμένη από τον χαμό των παιδιών της, βιώνει τις πιο οδυνηρές στιγμές της ζωής της. Ο Πότης, καταρρακωμένος ψυχικά, δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή του. Είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση και να δολοφονήσει τον Αποστόλη.
Αναλυτικά η περίληψη του επεισοδίου που θα μεταδοθεί στις 21:00, στο Mega:
Η Άννα βιώνει δραματικές στιγμές μετά τον χαμό των παιδιών της. Συνεχώς δίπλα της βρίσκονται η Βασιλική και η Αριάδνη. Κοντά στην Άννα, όμως, θα βρεθούν και η Ασπασία, η Χάιδω και η Μαργαρίτα. Στο μεταξύ, ο Πότης με τον ξάδελφό του ψάχνουν να βρουν τον Αποστόλη για να τον σκοτώσουν κι έτσι να εκδικηθούν για τον θάνατο των μωρών, αφού τον θεωρούν υπεύθυνο. Η νύχτα είναι βαριά, καθώς στο σπίτι της Άννας γίνεται ολονυχτία και όλοι συγκλονίζονται από τα μοιρολόγια της. Την επόμενη ημέρα ακολουθεί η κηδεία και ο σπαραγμός της Άννας και του Πότη είναι ανείπωτος. Παράλληλα, στην Αθήνα, ο Στάθης βγαίνει από τη φυλακή και τον υποδέχεται η Ιουλία. Η πρώτη συνάντησή τους μετά από καιρό δείχνει ότι η σχέση του ζευγαριού έχει κλονιστεί ανεπανόρθωτα. Ο Στάθης, χωρίς καθυστέρηση, φεύγει από την Αθήνα κι επιστρέφει στη Μάνη. Ο Πότης με τον ξάδελφό του εξακολουθούν να ψάχνουν τον Αποστόλη. Τον εντοπίζουν στο σπίτι του Τζον και, όταν τον δουν να βγαίνει, δεν θα διστάσουν να τον πυροβολήσουν.
Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Αντωνία Χαραλάμπους, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Νίκος Κοσώνας, συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου, Στέλλα Κωστοπούλου, Ήβη Νικολαΐδου, Ντένια Ψυλλιά, Ντόρις Κυριακίδου, Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, Χαριτίνη Ηλιάδου, Βαρβάρα Ντέσκα, Αλεξάνδρα Ντούνη