Εξελίξεις που σοκάρουν και μεγάλες αποκαλύψεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της
δραματικής σειράς του MEGA, «Το ναυάγιο».

Η ώρα της αλήθειας έφτασε. Ο Βλάσσης μαθαίνει ότι η Θοδώρα είναι κόρη του Δημήτρη και σβήνει στο πλάι της Μαρίας. Μια νέα μέρα ξημερώνει στην Κρήτη, αλλά ο Βλάσσης δεν θα τη ζήσει ποτέ.

Όσα θα δούμε τη Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Μαΐου στις 22:50:

Επεισόδιο 100 (Δευτέρα 27 Μαΐου):

Η Στέλλα προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια του Ιπποκράτη για να είναι κοντά στην Ειρήνη, αλλά κανένας από τους δύο δεν φαίνεται να συμπαθεί ιδιαίτερα τον άλλο. Ο Πέτρος και η Ευγενία βάζουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να κάνουν τον Ιπποκράτη να ομολογήσει τον φόνο της Κλαίρης.

Η Αλίκη προτείνει συνεργασία στον Δημοσθένη, ενώ ο Παντελίδης κάνει ό,τι μπορεί για να τον πείσει να παραιτηθεί. Ο Όθωνας μαθαίνει ότι ο Μάκης και η Λίνα χώρισαν και κάνει αμέσως την κίνησή του. Η Θοδώρα, μην αντέχοντας άλλο την πίεση των γονιών της, τα λέει όλα στον Μάκη και του ζητάει να κατέβει στην Κρήτη για να βοηθήσει. Ο Δημήτρης γίνεται έξαλλος όταν ακούει πως η Θοδώρα θα παραιτηθεί και ξεσπάει στον Βλάσση. Η ώρα των μεγάλων αποκαλύψεων φτάνει. Πώς θα αντιδράσει ο Βλάσσης όταν μάθει ότι η Θοδώρα είναι κόρη του Δημήτρη;

Επεισόδιο 101 (Τρίτη 28 Μαΐου):

Ο Βλάσσης αρνείται να πιστέψει ότι η Θοδώρα είναι κόρη του Δημήτρη. Ρωτάει τη Μαρία και μαθαίνει τη συγκλονιστική αλήθεια. Ο Ιπποκράτης επιχειρεί να διώξει από το σπίτι του τον άντρα που παρουσιάζεται ως εραστής της Κλαίρης και τον κατηγορεί για τον θάνατό της με στοιχεία. Ο Μάκης προσπαθεί να ξεχάσει τη Λίνα και αναχωρεί για την Κρήτη, χωρίς να ξέρει το τραγικό παιχνίδι που του επιφυλάσσει η μοίρα. Η Στέλλα κάνει μία απρόσμενη επίσκεψη στο γραφείο του Δημοσθένη και τον ταρακουνά για τα καλά. Η Μαρία προσπαθεί να παρηγορήσει τον Βλάσση, ο οποίος μετά τις απανωτές αλήθειες που βγήκαν στο φως, σβήνει στο πλάι της. Μια νέα μέρα ξημερώνει στην Κρήτη, αλλά ο Βλάσσης δεν θα τη ζήσει ποτέ.

Πρωταγωνιστούν:

Γιάννης Στάνκογλου, Αναστασία Παντούση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Έκτορας Λιάτσος, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Καπουράνης, Αθηνά Ροδίτου, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Χριστοδούλου, Θάνος Λέκκας, Νίκος Γκέλια, Κώστας Ξυκομηνός, Γιώργος Σουξές, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαρία Ζορμπά, Γιολάντα Μπαλαούρα, Αντιγόνη Φρυδά, Γιώργος Μακρής, Στέλλα Ψαρουδάκη, Ελεάνα Στραβοδήμου, Πέρης Μιχαηλίδης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Θοδωρής Κατσαφάδος, Κωνσταντίνος Δανίκας, Μαντώ Γιαννίκου, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Νάνσυ Μπούκλη, Χρύσα Βακάλη, Εύη Δόβελου, Ελίζα Σκολίδη, Άγγελος Ανδριόπουλος, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Χαλβατζάρας, Πολύδωρος Βογιατζής, Φώτης Πετρίδης, Φοίβος Παπακώστας, Χρύσα Ρώμα, Θεανώ Κλάδη, Ζαχαρένια Πίνη, Στέλιος Δημόπουλος, Παναγιώτης Γαβρέλας, Ιώβη Φραγκάτου, Θοδωρής Προκοπίου, Αθανάσιος Μυλωνόπουλος, Δημήτρης Γεωργαλάς, Εύη Παπαδάκη, Ανδρέας Βατζώλης, Στέλιος Βάσιλας κ.α.

Στον ρόλο της Λαμπρινής η Γιώτα Φέστα.