Η Μάγισσα φτάνει στο τέλος της και οι ήρωες της σειράς εποχής του Ant1, οι οποίοι αγαπήθηκαν και… μισήθηκαν με πάθος από τους τηλεθεατές, ο ένας μετά τον άλλον θα βρει την δικαίωση αλλά και την εξιλέωση. Όλοι οι χαρακτήρες θα έρθουν αντιμέτωποι με τα κρίματά τους και γι’ αυτό θα φροντίσει η Αναχίτ μέσω της κόρης της, της Θεοφανούς.

«Στα μάτια της, το σκοτάδι θα γίνει φως» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται από το πρώτο επεισόδιο της «Μάγισσας».

Ήδη, η αρχή έχει γίνει αφού μέσα από τα μάτια της της Θεοφανούς αλλά και αξιοποιώντας πλήρως το χάρισμά της έφερε τον Σπήλιο αντιμέτωπο με την αλήθεια και τον συντάραξε με αποτέλεσμα να τον τραβήξει στο φως. Πλέον, ο αδερφός της είναι έτοιμος να πληρώσει για όσα έχει πράξει αλλά πρώτα στέκεται στο πλευρό του, μέχρι πριν λίγο καιρό αντιπάλου του, του Λάσκαρη.

Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο

Οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές και ήδη οι τηλεθεατές ανυπομονούν για το μεγάλο φινάλε το οποίο αναμένεται ανατρεπτικό. Εξάλλου, οι σεναριογράφοι της σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης έχουν συνηθίσει τους τηλεθεατές στα ανατρεπτικά φινάλε. Το ίδιο είχαν πράξει και στο φινάλε της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Πότε όμως θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο;

Ο μύθος θα ξετυλιχθεί για τελευταία φορά την ερχόμενη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 στις 21:00. Όσον αφορά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου της «Μάγισσας», αυτή θα είναι μόλις… μιάμιση ώρα.

Το πρόγραμμα του Ant1 μετά το τέλος της «Μάγισσας»

Τι θα συμβεί με το πρόγραμμα του Ant1 μετά το τέλος της σειράς «Μάγισσα» και πώς διαμορφώνεται; Από την ερχόμενη εβδομάδα και αφού προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο, οι «Ψυχοκόρες» θα καταλάβουν ακόμα περισσότερο χρόνο στην prime time του Ant1.

Συγκεκριμένα οι Ψυχοκόρες, την ερχόμενη εβδομάδα θα προβληθούν Τρίτη (16/04), Τετάρτη (17/04) και Πέμπτη (18/04) από τις 21:00 έως και τις 22:30 ενώ από τη Δευτέρα 22/04 θα προβληθούν έως και την Πέμπτη την ίδια ώρα.