Στα 9 επεισόδια του DRAGONS’ DEN GREECE ΙΙ οι Έλληνες επενδυτές έχουν ήδη δώσει 1.535.000€ από προσωπικά τους κεφάλαια σε επιχειρηματίες που τους εντυπωσίασαν με τις ιδέες και τις επιχειρήσεις τους! Το 10ο επεισόδιο του μεγαλύτερου reality επιχειρηματικότητας παγκοσμίως, έρχεται απόψε, Παρασκευή 22 Μαρτίου, στις 22:00 στον Ant1 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού DRAGONS’ DEN να γίνεται μονομαχία ανάμεσα σε δύο επιχειρήσεις με παρόμοιο αντικείμενο, που διεκδικούν επένδυση από τους DRAGONS. Ποιοι θα καταφέρουν να πείσουν τους Έλληνες DRAGONS και να βγουν νικητές;

Οι διαπραγματεύσεις και τα deals θα είναι για άλλη μια φορά σκληρά, τόσο μεταξύ των Ελλήνων επενδυτών όσο και με τους φιλόδοξους επιχειρηματίες που θα τους παρουσιάσουν τις ιδέες τους. Το ερώτημα είναι ποιοι από τους επιχειρηματίες θα φύγουν με μία πολυπόθητη επένδυση, καθώς πολλοί είναι αυτοί που έχουν μια επιχειρηματική ιδέα αλλά λίγοι αυτοί που συνδυάζουν όσα χρειάζεται για την κάνουν να πετύχει. Την απάντηση στα φιλόδοξα επιχειρηματικά σχέδιά τους θα δώσουν οι Έλληνες DRAGONS.

Το DRAGONS’ DEN GREECE II έρχεται απόψε και κάθε Παρασκευή στις 22:00 στον ΑΝΤ1, με ακόμα μεγαλύτερες επενδύσεις.

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου: