Η νέα υπερπαραγωγή του Ant1 η οποία ακούει στον τίτλο «Η Μάγισσα» θα προσγειωθεί στο τηλεοπτικό τοπίο στην αρχή της σεζόν και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο και αναμένεται να αποτελέσει θέμα συζήτησης. Εξάλλου, οι πρώτες πληροφορίες που έχουν δει το… φως περιγράφουν μια φιλόδοξη παραγωγή η οποία έχει όλα τα στοιχεία να τρελάνει τα μηχανάκια της τηλεθέασης.

Το συγγραφικό δίδυμο Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρος Καλκόβαλης και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος έχουν στρωθεί στη δουλειά ενώ οι πρωταγωνιστές έχουν ήδη ξεκινήσει γυρίσματα, τόσο στη μαγευτική Μάνη όσο και στην Αθήνα.

Η Μάγισσα θα είναι μια crime σειρά με μεταφυσικά στοιχεία, 60 επεισοδίων όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος στους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού ρεπορτάζ στην πρόσφατη αποστολή που διοργάνωσε o Ant1 στη Μάνη.

Ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος υποδέχθηκε τους δημοσιογράφους στη Μάνη προκειμένου να τους ξεναγήσει στο χώρο των γυρισμάτων της «Μάγισσας»

Στην νέα σειρά θα πρωταγωνιστήσουν οι Έλλη Τρίγγου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Αναστάσης Ροϊλός, Νίκος Ψαρράς, Κατερίνα Λέχου, Μαρκέλλα Γιαννάτου και πολλοί ακόμα ηθοποιοί οι οποίοι θα ταξιδέψουν τους τηλεθεατές πίσω στο χρόνο, στη Μάνη του 1818.

Το κάστρο της Καρδαμύλης (Πύργος Μούρτζινου) που γίνονται τα γυρίσματα της «Μάγισσας»

Και μπορεί η σειρά «η Μάγισσα» στην οποία θα πρωταγωνιστήσει η Έλλη Τρίγγου να μην έχει κάνει ακόμα πρεμιέρα, ωστόσο ήδη καταφέρνει να προκαλεί έκπληξη.

Αυτή τη φορά η έκπληξη φέρει το όνομα μιας από τις καλύτερες ηθοποιούς τόσο της τηλεόρασης όσο και του θεάτρου.

Ποια είναι η ηθοποιός που είπε το «ναι» και θα μπει στη Μάγισσα;

Η Θέμιδα Μπαζάκα η οποία θα αναλάβει έναν ιδιαίτερα «σκληρό» ρόλο που θα θυμίζει αυτόν της Μυρσίνη Σεβαστού από τις «Άγριες Μέλισσες» που έκανε τη ζωή της Ασημίνας Σταμίρη (την οποία υποδύθηκε η Έλλη Τρίγγου) δύσκολη. Και σε αυτή την σειρά όμως, η Έλλη Τρίγγου αναμένεται να περάσει δύσκολα… Αυτή τη φορά από τη Θέμιδα Μπαζάκα θα υποδυθεί μια σκληρή καπετάνισσα, με μακριά ξανθά μαλλιά και «ψυχρό» βλέμμα.

Η Θέμιδα Μπαζάκα θα υποδυθεί μια σκληρή καπετάνισσα, με μακριά ξανθά μαλλιά και «ψυχρό» βλέμμα