«Μαραμένη, καταβεβλημένη, κουρασμένη» εμφανίστηκε η Σελένη – σύμφωνα με τον Στέλιο Κουδουνάρη – στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks της Τρίτης (23/5). Ο Κύπριος σχεδιαστής διαπίστωσε πως δεν ήταν καλά ψυχολογικά και παρά τις προσπάθειες όλων των κριτών, εκείνη δεν ήθελε να πει τι ακριβώς της είχε συμβεί.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου της είπε ότι είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται μπροστά τους βουρκωμένη, μιλάει και κρύβεται ένας λυγμός στη φωνή της και πρόσθεσε ότι καταπιέζεται και η ίδια με αυτό που βλέπει μπροστά της και θεωρεί πως συμβαίνει κάτι το οποίο η παίκτρια δεν μπορεί ακόμη να το εκφράσει, να το διαχειριστεί και να το μεταφέρει. «Καταπίνεις και εγκλωβίζεις μέσα σου κάτι που δημιουργεί μια ενέργεια. Δηλαδή αυτό που βλέπω είναι μια Σελένη φοβισμένη, παγιδευμένη; Εγώ αισθάνομαι ότι νιώθεις προδομένη από κάτι» ανέφερε το μοντέλο.

Οι κριτές ίδρωσαν να κάνουν τη Σελένη – η οποία ήταν όλο υπεκφυγές – να τους εκμυστηρευτεί τι της συνέβη και τι είναι αυτό που άλλαξε την ψυχολογία της και με κόπο τα κατάφεραν.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης εξήγησε ότι ο μόνος λόγος που επέμεναν να μάθουν τι έχει συμβεί είναι πως ήξεραν ότι η αιτία αφορά το My Style Rocks και δεν επρόκειτο για κάποιο προσωπικό ζήτημα, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση θα το σέβονταν.

«Νευριασμένη σε έχουμε δει, αγανακτισμένη σε έχουμε δει, αντιδραστική σε έχουμε δει, αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί» της είπε ο Κύπριος σχεδιαστής.

Η διαγωνιζόμενη με τα πολλά κατήγγειλε ότι άδικα κάποιες παίκτριες που δεν είναι πλέον στον διαγωνισμό του ριάλιτι μόδας της στέλνουν μηνύματα που την κατηγορούν ότι «γύρισε τη μπιφτέκα» στη σχέση που έχει με την Όλγα όπως και απέναντι σε άλλα κορίτσια. Η ίδια, αλλά και η Όλγα επιβεβαίωσαν ότι η σχέση τους δεν έχει αλλάξει. Όλο αυτό – όπως πρόσθεσε η Σελένη – επέτρεψε να την επηρεάσει και μάλιστα έγινε από άτομα, με τα οποία θα μπορούσε να πει ότι ήταν φίλες στο My Style Rocks. Για να ακριβολογήσει δε, ανέφερε πως μήνυμα της έστειλε μια πρώην παίκτρια και αυτό που της έγραψε το πιστεύουν και άλλες τρεις.

Η Emilia Vodos επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της Σελένης και είπε πως αυτό έγινε όταν μετά από ένα γύρισμα βγήκαν έξω η ίδια, η Σελένη, η Όλγα και η Χριστιάννα. Αυτό έγινε την προηγούμενη εβδομάδα τόνισε και ήταν και άλλα κορίτσια στην παρέα όπως η Ίριδα, η Χαρά, η Ειρήνη και την επόμενη ημέρα κάποιες άλλες παίκτριες που έχουν αποχωρήσει – συγκεκριμένα τρεις – ανάρτησαν στα social media ότι «γυρίσαμε τη μπιφτέκα, αυτό υπονοήθηκε», για να προσθέσει ότι αυτού του είδους οι κατηγορίες μπερδεύουν και δημιουργούν λανθασμένες εικόνες στους followers.

Η Σελένη όπως κατάλαβαν όλοι και ομολόγησε και στην Emilia δέχτηκε στη συνέχεια ένα μήνυμα προσωπικό και ξεκάθαρο από άτομο που έκανε την ανάρτηση, με το οποίο όπως άφησε να εννοηθεί είχε έρθει κοντά στον διαγωνισμό, είχε δημιουργήσει στον εαυτό της προσδοκίες φιλίας, εξ’ ου και στενοχωρήθηκε τόσο πολύ και μάλιστα ρίχνει όλη την ευθύνη στον εαυτό της που… παραπλανήθηκε στα πιστεύω της για αυτό το πρόσωπο.