Η στυλιστική επιλογή της Emilia Vodos άφησε γι’ άλλη μια φορά άφωνους τους κριτές του My Style Rocks και προκάλεσε κύμα γέλιου, όχι γιατί ήταν αστείο όσο για τον τρόπο με τον οποίο το παρουσίασε η παίκτρια. Η παίκτρια αφού εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές, άκουσε τα σχόλια τους για την ενδυματολογική της επιλογή.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, της είπε πως θα ταίριαζε καλύτερα στα μοτίβα που επέλεξε να φορέσει, να είναι ανοιχτά κάποια από τα κουμπιά του πουκαμίσου της ώστε να φανεί λίγο δέρμα.

Η Emilia Vodos τότε, τους ενημέρωσε πως ξέχασε να ξεκουμπωθεί καθώς ήθελε να φανεί το top του μαγιό που φορούσε από πάνω και άρχισε να ανοίγει τα κουμπιά του πουκαμίσου της για να τους δείξει τι φορούσε από μέσα.

Αποσβολωμένοι οι κριτές την κοιτούσαν να ξεκουμπώνεται. «Εννοείς το σουτιέν σου;» είπε ξαφνιασμένος ο Στέλιος Κουδουνάρης. Η Emilia έσπευσε αμέσως να διευκρινίσει: «Όχι, δεν είναι σουτιέν, είναι ένα τύπου μαγιό πάρα πολύ ωραίο. Το έβαλα επίτηδες να το έχω λίγο ανοιχτό και το ξέχασα. Δεν πειράζει»

«Έτσι με ανοιχτό θα πήγαινες;» απόρησε ο Δημήτρης Σκουλός κι έπειτα ξέσπασαν όλοι σε γέλια στο πλατό. Στο τέλος η ίδια σχολίασε με χιούμορ: «Κερασμένο από το μαγαζί;»