Τεράστια ένταση επικράτησε στο πλατό του My Style Rocks στο επεισόδιο της Παρασκευής (5/5) με αφορμή την κριτική προς την Emilia Vodos, με την παίκτρια να έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Δημήτρη Σκουλό αλλά και τις υπόλοιπες παίκτριες σχετικά με τις βαθμολογίες και το περιστατικό με το Instagram της Χριστιάννας.

Στο κόνσεπτ της με το θέμα της ημέρας «Μόλις χώρισα», η Emilia βγήκε ραντεβού με το απωθημένο της σε πριβέ εστιατόριο ξενοδοχείου.

Μάλιστα η διαγωνιζόμενη προέβη σε αποκαλύψεις λέγοντας πως «Δεν έχει βρεθεί ακόμα άντρας να με χωρίσει».

Το look που έφερε είχε ορισμένες αστοχίες και φυσικά με το που άκουσε το πρώτο αρνητικό σχόλιο η παίκτρια έγινε πυρ και μανία ενώ ακολούθησε ένας έντονος καβγάς ανάμεσα στην ίδια και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όταν ήταν να βαθμολογηθεί από τις συμπαίκτριές της η Μέλντα της εξήγησε πως «Φαίνεται να είσαι γυμνή», καθώς στο look της είχε επιλέξει μια διάφανη φούστα, από την οποία διαφαινόταν ένα shaping σορτς και ένα εσώρουχο στο χρώμα του δέρματος, με το όλο αποτέλεσμα να μην είναι ούτε αισθητικά ωραίο γιατί όντως έμοιαζε σαν να έχει βγει έξω με lingerie εμφάνιση, ούτε όμως και την κολάκευε.

Γνωστή για τον εκρηκτικό της χαρακτήρα, η Emilia Vodos αμέσως… άναψε και απάντησε επιθετικά και με ειρωνεία «Τι να έβαζα;».

Στη συνέχεια εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή, εξαγρίωσε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου κι εκείνη την «αποστόμωσε».

«Χανόμαστε στη μετάφραση γιατί φέρνω κάποια ρούχα με κάποιο styling δεν μας κάνει, φέρνω πιο απλά δεν μας κάνει. Τι να φέρω; Πείτε μου οδηγίες χρήσης» ανέφερε η παίκτρια και πάλι με ύφος.

Η ένταση κλιμακώθηκε με αποκορύφωμα τη στιγμή που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βούρκωσε από τα νεύρα και με συνοπτικές διαδικασίες έβαλε την παίκτρια στη θέση της.

«Έχω φέρει μια ποικιλία από εικόνες. Δεν ήμουν από την αρχή μέχρι το τέλος basic. Το παράπονό μου είναι ότι δεν μπορείτε να μου λέτε συνέχεια ότι δεν κάνω, δεν, δεν, δεν. Φταίει που πήρα στις πλάτες μου όλο αυτό», πρόσθεσε η Emilia Vodos.

«Εκτίθεσαι, στην αρχή δεν ήθελες να καταλάβεις τα look της Ειρήνης, μετά πιάσατε τις φιλίες και ξαφνικά τα επιβράβευες. Εκτίθεσαι μόνη σου» της απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αρχικά και συνέχισε:

«Όταν έχεις βάλει μονάδα στη Χριστιάννα και τη στήνεις στον τοίχο γιατί σε εξέθεσε στα social media (σ.σ. έγραψε πως τα look της τα παίρνει έτοιμα, είναι βιτρίνα και συνεργασίες με μπουτίκ και influencers) και έρχεσαι στο επόμενο επεισόδιο και κάνεις την ωραία πεταλουδίτσα λες ξεκάθαρα ψέματα. Να βάλουμε ένα όριο στην τρέλα εδώ πέρα. Είπαμε να γελάσουμε και να κάνουμε χαβαλέ αλλά φτάνει. Να προσέχεις κι εσύ τι λες», δήλωσε μεταξύ άλλων το μοντέλο με έντονο ύφος.

Η παίκτρια δεν σταματούσε να μιλάει και η Ηλιάνα «τα πήρε» ξεσπώντας: «Βάλε μια τελεία σε παρακαλώ γιατί τώρα μιλάω εγώ»

Στιγμές αργότερα και ύστερα από φωνές και κατηγορίες η Emilia μαλάκωσε και άρχισε τις «συγνώμες» στους κριτές.