Μια σύγκριση επιχείρησε να κάνει η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, ανάμεσα στη δική της εκπομπή και εκείνη του Γιώργου Λιάγκα. Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως έχει παρακολουθήσει «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και, όπως είπε, ο Λιάγκας έχει περισσότερα νεύρα από εκείνη.

Με αφορμή τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για την εκπομπή της Εβελίνας Παπίλα και τα ποσοστά τηλεθέασης που συγκεντρώνει, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» και για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει εκείνη και ο ίδιος τις πρωινές τους εκπομπές. «Εγώ βλέπω τον ανταγωνισμό» ανέφερε, αρχικά, η παρουσιάστρια.

«Εγώ, επειδή είμαι επαγγελματίας, βλέπω τον ανταγωνισμό, τον άμεσο σε νούμερα τηλεθέασης, που είναι ο Γιώργος Λιάγκας, στην παρούσα φάση. Βλέπω Λιάγκα, ναι. Το λέω και στον Θέμη (Μάλλη). Συνειδητοποιώ ότι είναι χειρότερος από μένα στα νεύρα. Έχει πάνω τη Χρύσα Ζορκάδη και δε φαντάζεστε τι της κάνει. Της λέει “επάνω η κυρία Ζορκάδη κάνει μία δική της εκπομπή”. Είναι καταπληκτικό. Κάνει σαματάδες. Όταν δεις ότι ο άμεσος ανταγωνισμός πηγαίνει καλά, θα βάλεις να δεις τον άμεσο ανταγωνισμό» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τότε, ο Ανδρέας Μικρούτσικοε πρόσθεσε πως «όταν είχα αρρωστήσει, τον Λιάγκα έβλεπα και εμάς, για να κάνω τη σύγκριση. Δεν τον έχω ξαναδεί αφού είμαι εδώ. Θέλω να πω μια κουβέντα: παίρνει το χταπόδι και το χτυπάει».