Στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά, στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» της ΕΡΤ βρέθηκε την Πέμπτη (20/4) ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στην κωμική σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» των Ρέππα-Παπαθανασίου στο MEGA, μίλησε μεταξύ άλλων για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή πριν από λίγο καιρό.

«Είχα ένα τροχαίο με τη μηχανή, χτύπησα σοβαρά. Εκείνη τη στιγμή δεν μπορείς να ελέγξεις τη σκέψη σου, πέρασε όλη μου η ζωή σε δευτερόλεπτα και φυσικά σκέφτηκα το παιδί μου. Μόλις συνειδητοποίησα ότι είμαι ζωντανός και ότι μπορώ να κουνήσω τα πόδια μου, ηρέμησα», περιέγραψε ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς.

«Ήταν ένας εξαιρετικά δύσκολος μήνας, αυτός που ήμουν στο κρεβάτι, όχι γιατί πονούσα και δεν μπορούσα να εξυπηρετηθώ μόνος μου, αλλά επειδή δεν είχα καμία επαφή με το παιδί, γιατί δεν με πλησίαζε. Είχαμε βάλει ένα ειδικό κρεβάτι στο σαλόνι για να είμαι εκεί και δεν ήθελε καθόλου να έρχεται κοντά μου», αποκάλυψε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Δεν ξέρω γιατί, με φοβήθηκε, με έβλεπε που πονούσα; Μόλις τον έφερνε η Ελευθερία κοντά μου και πήγαινα να τον πιάσω, εκείνος τραβιόταν, δεν ήθελε. Αυτό μου κόστισε πάρα πολύ, ήταν το χειρότερο. Δεν με ένοιαζε ούτε το σπάσιμο, ούτε τίποτα αλλά το ότι δεν είχα καμία επαφή με το παιδί. Είχα κι άλλα ατυχήματα με τη μηχανή, σίγουρα θα περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να την καβαλήσω ξανά, αλλά δεν μπορώ εύκολα να την αποχωριστώ. Έχω μία λατρεία μαζί της, αν και φοβήθηκα αρκετά. Αν μείνω ανάπηρος, το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι το παιδί», υπογράμμισε ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς.