Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα μίλησε την Τετάρτη (28/12) η Ζωή Κρονάκη. Μέσα σ’ όλα, η παρουσιάστρια της ΕΡΤ αναφέρθηκε στην αλλαγή της ώρας της εκπομπής της, στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει.

«Η αλλαγή ώρας είναι στρατηγική κίνηση του καναλιού να κρατήσει την ενημέρωση στην πρωινή ζώνη. Και η εκπομπή του Φώτη και της Τζένης πήγε μεσημέρι. Η ζώνη που είμαστε είναι μία καινούργια ζώνη, δεν υπήρχε κάτι εκείνη την ώρα στην ΕΡΤ. Επομένως, όλο αυτό θέλει χτίσιμο και χρόνο. Ευτυχώς, τον χρόνο θα τον έχουμε. Παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης. Δεν θα με ρίξουν τα νούμερα τηλεθέασης. Σίγουρα θα συζητήσουμε για κάποια πράγματα που θέλουμε να κάνουμε, ήδη από τον Γενάρη θέλουμε να εντάξουμε καινούργιες στήλες στην εκπομπή», είπα αρχικά για την εκπομπή «Δύο στη μία».

Για το πώς βλέπει την Τζένη Θεωνά στην εκπομπή «Μαμά-δες» που παρουσίαζε πέρυσι, παραδέχτηκε: «Για μένα ήταν το project που με ανέδειξε, ήταν “σταθμός”. Κάποια στιγμή βλέποντάς το στο σπίτι μου και αναπόλησα και υπήρχε ένα μικρό αγκαθάκι, μια χαρμολύπη. Τώρα δεν νιώθω ότι μου λείπει τόσο πολύ όσο στην αρχή. Τη Τζένη όχι μόνο την παρακολουθώ αλλά πηγαίνω και τρυπώνω στο γύρισμα. Δε μπήκα στη λογική να πω κάτι στη Τζένη σε σχέση με την παρουσίαση, τις παρουσιάζει εξαιρετικά».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις ακραίες συμπεριφορές που έχει βιώσει στον χώρο της τηλεόρασης, εξιστορώντας ένα αρκετά έντονο περιστατικό.

«Έχει τύχει στο ρεπορτάζ να κλωτσήσουν την κάμερά μου. Έπιασε από τον γιακά τον σκηνοθέτη και άρχισε να τον βρίζει και άρχισε να φωνάζει σε όλους μας. Κάποιος άνθρωπος, ο οποίος είχε ενημερωθεί ότι ήταν να γίνει γύρισμα στον χώρο λειτούργησε πάρα πολύ άσχημα. Εγώ θυμάμαι άρχισα να κλαίω και έλεγα “σε παρακαλώ, άφησέ μας να φύγουμε”. Φύγαμε και ο άνθρωπος αυτός συνέχισε με έναν τρόπο να μας απειλεί», αποκάλυψε στη συνέχεια.