Περί δεινοσαύρων ξεκίνησαν να μιλάνε, ο κάθε ένας από τη δική του εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Νίκος Μουτσινάς. Ένας χαρακτηρισμός που χρησιμοποίησε ο Νίκος Μουτσινάς και ενόχλησε τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος απάντησε δημόσια μέσω της εκπομπής του.

Η αρχή έγινε όταν ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από τον «αέρα» του «Πρωινού» άφησε να εννοηθεί πως τα λεφτά αγοράζουν τα πάντα. Αυτό σχολιάστηκε από τον Νίκο Μουτσινά μέσα από το «Καλό μεσημεράκι» ο οποίος τόνισε πως: «Βρε δεινόσαυρε Γιώργο, μην τα λέτε αυτά» και πως τα λεφτά δεν αγοράζουν τα πάντα.

Το πρωί της Πέμπτης (15/12), οι συνεργάτες του Γιώργου Λιάγκα «τσίγκλησαν» τον παρουσιαστή ώστε να απαντήσει στον Νίκο Μουτσινά και εκείνος το έκανε.

«Προσέξτε, να δείτε. Επειδή ο Μουτσινάς είναι κωμωδός και σε έναν κωμωδό συνηθίζεται να τα συγχωρούμε όλα και ότι κι αν λέει να το θεωρούμε χιούμορ. Ο καθένας το παίρνει όπως θέλει. Εδώ υπάρχουν δύο ειδών τρόποι να απαντήσεις. Ο ένας είναι ο χιουμοριστικός. Βλέπω ότι βγαίνει συνέχεια και με λέει δεινόσαυρο θέλοντας να πει ότι είμαι πάρα πολύ μεγάλος για να κάνω τηλεόραση. Δεν είμαι. Πίστεψε με, είμαι πολύ – πολύ μικρός σε σχέση με άλλους που κάνουν τηλεόραση. Αν, δε με έχει βαρεθεί ο ίδιος, δεν τον υποχρεώνει κανένας να με βλέπει. Θέλω να του πω, δε, ότι ο δεινόσαυρος απαντώντας και ‘γω ως κωμωδός με χιούμορ είναι ίσως το πιο εμπορικό ζώο που έχει περάσει ποτέ από τον πλανήτη. Δεν υπάρχει πιο εμπορικό ζώο από τον δεινόσαυρο. Είναι το ζώο που έχει προκαλέσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον πλανήτη και ακόμα και μετά την εξαφάνισή του είναι το ζώο που φέρνει τα περισσότερα λεφτά και το πιο εμπορικό ζώο σε ταινίες του Χόλιγουντ. Άρα καλό είναι να είμαστε δεινόσαυροι, να μας αγαπάνε και να μας θέλουν τόσο ακόμα και μετά τον θάνατο μας και την εξαφάνισή μας. Δεν είναι κακό λοιπόν να είσαι δεινόσαυρος, μπορεί να είναι και καλό.

Αν ο Νίκος που δεν είναι πατέρας –του εύχομαι άμα θέλει να γίνει, δεν ξέρω αν θέλει ο άνθρωπος και δεν ξέρω τι θέλει να κάνει στη ζωή του, είναι δικαίωμα του- επειδή έχει αγωνίες για το τι συζητάω εγώ με τα παιδιά μου, που τα πάω και αν συζητάω για δεινοσαύρους, να τον καθησυχάσω σήμερα και να του πω ότι εγώ πραγματικά όταν είχα πάει πρόσφατα με τα παιδιά μου στο Λονδίνο πήγαμε σε μια εξαιρετική έκθεση με δεινόσαυρους των Universal Studios. Φοβεροί, οι δεινόσαυροι ήταν σαν να είναι ζωντανοί. Περάσαμε πάρα πολύ καλά με τα παιδιά μου, Νίκο, εξαιρετικά! Μην έχεις άγχος, μιλάμε και για δεινοσαύρους με τα παιδιά μου» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στην συνέχεια ο παρουσιαστής του Ant1 ζήτησε από το κοντρόλ να «φύγει» από την οθόνη η φωτογραφία του Νίκου Μουτσινά γιατί θέλησε να προχωρήσει σε μια γενική τοποθέτηση η οποία όμως άφηνε αιχμές για τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ.

 «Γενικά όμως θέλω να πω και το εξής επειδή κάποια στιγμή μπερδευόμαστε οι άνθρωποι στην πορεία μας. Θέλω να πω το εξής και δεν το λέω για τον Μουτσινά αλλά γενικά, σαν Λιάγκας έτσι μου ήρθε: Είναι άλλο πράγμα το χιούμορ και η σάτιρα και άλλο η κακία και το κόμπλεξ» υπογράμμισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Νίκος Μουτσινάς: Κι εγώ δεν είμαι δεινόσαυρος;

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε και στο «Καλό μεσημεράκι» το μεσημέρι της Πέμπτης (15/12) με τον Νίκο Μουτσινά να «κλείνει» το θέμα τονίζοντας πως και αυτός «δεινόσαυρος» είναι.

«Ενοχλήθηκε όντως; Γιατί; Για τα παιδιά μπορώ να το καταλάβω, ζητώ συγγνώμη. Αλλά τώρα για το άλλο, γιατί; Δεν κάνουμε πλάκα; Κι εγώ δεν είμαι δεινόσαυρος; Μικρός δεινόσαυρος. Κι εγώ είμαι πολλά χρόνια. Τυραννόσαυρος ήμουν, τώρα είμαι δρυοκολάπτης. Εν πάση περιπτώσει, άμα είμαι κωμωδός, ας το αφήσουμε εκεί, αλλά δεν θα το ξαναπώ. Επίσης θέλω να υπενθυμίσω πως ότι βγαίνει από αυτά τα εξαιρετικά χείλια που είναι δώρο Θεού είναι τα λεγόμενα της Αγγελικής!» ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.