Τα απανωτά προβλήματα που έχουν προκύψει με την πλατφόρμα Ant1+ και τη μετάδοση των αγώνων του Μουντιάλ έχουν προκαλέσει τη δυσαρέσκεια τόσο των ποδοσφαιρόφιλων που δεν μπορούν να ευχαριστηθούν «μπάλα» αλλά και των υπευθύνων του σταθμού του Αμαρουσίου.

Όπως ήταν φυσικό, η διοίκηση του Ant1 θέλει να λυθεί άμεσα το θέμα προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει ποδοσφαιρικό θέαμα στους τηλεθεατές χωρίς προβλήματα.

Οι τεχνικοί του Ant1 έχουν «πέσει» πάνω από το πρόβλημα και εργάζονται πυρετωδώς για την επίλυσή του.

Τι θα συμβεί όμως αν το πρόβλημα αποδειχθεί μεγαλύτερο και… άλυτο;

Προτάσεις και σκέψεις έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι, χωρίς όμως να έχει παρθεί μέχρι στιγμής κάποια οριστική απόφαση, καθώς η εικόνα που υπάρχει περιγράφει πως το πρόβλημα που επιδιορθώνουν οι τεχνικοί μοιάζει ναι μεν να είναι δύσκολο αλλά όχι και άλυτο.

Ωστόσο προκειμένου να αποφευχθούν και μελλοντικές διακοπές στην μετάδοση των αγώνων και τα τεχνικά προβλήματα, οι υπεύθυνοι σκέφτονται όλα τα ματς να μεταφερθούν στα ελεύθερα κανάλια του ομίλου, δηλαδή στον Ant1 και στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, ώστε να είναι και καλυμμένοι απέναντι στις υποχρεώσεις τους στη FIFA.

Σε αυτή την περίπτωση όμως ανακύπτει ένα άλλο ζήτημα που αφορά στους συνδρομητές της πλατφόρμας Ant1+ και στο πώς αυτοί θα αποζημιωθούν για την συνδρομή που πλήρωσαν ώστε να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Μουντιάλ.

Οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν τις επόμενες ώρες όταν και οι τεχνικοί του Ant1 θα έχουν ολοκληρωμένη εικόνα για το αν τελικά τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν άμεσα ή όχι.