«Βρέχει» εισόδους αυτήν την εβδομάδα στο Love Island, το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ κι ένας ακόμα παίκτης πάτησε το πόδι του στη βίλα για να ταράξει τα νερά της Τενερίφης, παίκτης που είναι αρκετά γνώριμος στο ευρύ κοινό.

Ο Φάνης Παπαδόπουλος είναι bartender και Tik Toker κι έρχεται από την πανέμορφη Ρόδο. Ο ίδιος δηλώνει ότι διαθέτει χιούμορ και ψάχνει αυτό το κάτι που θα τον κερδίζει.

Ο Φάνης Παπαδόπουλος αιφνιδίασε με την εμφάνισή του καθώς βρισκόταν μέσα στη σουίτα έτοιμος να συναντήσει από κοντά τα ζευγάρια του Love Island.

Οι παίκτες δεν περίμεναν άλλη μία άφιξη τόσο σύντομα κι έμειναν έκπληκτοι, αφού λίγες ώρες πριν είχε μπει στο ριάλιτι ο 28χρονος Χρήστος Σούζος, ναυαγοσώστης, ο οποίος μέχρι την ηλικία των τριών ετών έμενε στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια εγκαταστάθηκε μαζί με την οικογένειά του στην Κέρκυρα, όπου σπούδασε προπονητική κολυμβητών.

Βέβαια, ο Φάνης δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τα μάτια της Αναστασίας, η οποία του είπε πως τον γνωρίζει από το Tik Tok.

Στη συνέχεια, χαρακτήρισε τους τους παίκτες της βίλας και στάθηκε ξεκάθαρος απέναντι στα αγόρια για την τελική του επιλογή «Κλαούντια ή Κατερίνα».

Η πρώτη δήλωσε πως θα χαρεί αν τη διαλέξει ο Φάνης. Ο τελευταίος βρήκε θαυμάστρια στο πρόσωπο της Αναστασίας, η οποία, όμως, όχι μόνο τον έχει παρακολουθήσει από τη πλατφόρμα του Tik Tok, αλλά τον θεωρεί πρότυπο άνδρα και μοιράστηκε, μάλιστα, και τον ενθουσιασμό της για τον νέο παίκτη με τον Γεωργίου.

Όσο για την τελική επιλογή του Φάνη: «Το κορίτσι που θέλω για ταίρι μου απόψε το διαλέγω γιατί έχουμε περισσότερα κοινά τελικά, από αυτά που πίστευα πως θα μπορούσαμε να έχουμε. Δεν το περίμενα είναι η αλήθεια. Στο ραντεβού με έκανε από την πρώτη στιγμή να γελάω, να νιώθω χαρούμενος και να περνάω καλά. Το κορίτσι που επιλέγω είναι η Κλαούντια», με την παίκτρια να δηλώει από τη μεριά της: «Είναι το 6ο ταίρι… Είμαι λίγο μπερδεμένη με τις αλλαγές. Πρέπει να το συνηθίσω λίγο. Θα τολμήσω με τον Φάνη και να δούμε πως θα πάει. Είμαι διατεθειμένη να τον γνωρίσω».

Για να συνεχίσει ο Φάνης: «Ζευγάρι με την Κλαούντια, επιτέλους. Το κυνηγούσα καιρό. Ώρα να δούμε πως θα εξελιχθεί».

Τα ζευγάρια τώρα όπως διαμορφώθηκαν είναι τα εξής: Κατερίνα-Παναγιώτης, Χριστίνα-Αλέξανδρος Κ., Αναστασία-Γιώργος Γ., Μαρία-Χρήστος, Κλαούντια-Φάνης.

Ο Αλέξανδρος Λουσάι που ήταν ταίρι με την Kλαούντια έμεινε single, ενώ χωρίς παρτενέρ είναι και ο Αργύρης και στο Love Island δεν μπορεί να μείνει κάποιος μόνος για πολύ καιρός όπως τους επανέλαβε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.