Μια είσοδος – έκπληξη βρέθηκε στο επίκεντρο του επεισοδίου της Τετάρτης (19/10) στο ριάλιτι σόου του ΣΚΑΪ, Love Island. Τις διαγωνιζόμενες σέρβιρε ένα ξεχωριστό πρωινό ο νέος παίκτης, ο Χρήστος, ο οποίος από την αρχή κιόλας φάνηκε πως μπήκε στη βίλα της Τενερίφης έτοιμος να ζήσει τον μεγάλο έρωτα.

Ο Χρήστος, μάλιστα, πολύ γρήγορα… δίχασε το σπίτι. Από τη μια οι συμμετέχουσες έμειναν άναυδες με την με την εξωτερική ομορφιά του και ξεκίνησαν αμέσως τις ερωτήσεις δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για το άτομό του, αλλά και τα πολλά ταλέντα του, μεταξύ αυτών και η ικανότητά του στο να παίζει κιθαρά. Από την άλλη τα αγόρια εκνευρίστηκαν.

«Είμαι προπονητής κολύμβησης, ναυαγοσώστης, κομμωτής, έχω τελειώσει μαγειρική και λατρεύω το τραγούδι. Είμαι δραστήριος, δυναμικός, μου αρέσει να κάνω σχέσεις κι έχω πολύ ερωτισμό. Το μόνο μου ελάττωμα είναι ότι είμαι νευρικός αλλά κατά τα άλλα “Superman”, δεν καταλαβαίνω τίποτα. Οι γυναίκες βρίσκουν επάνω μου ελκυστικά τα μάτια μου, αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι το λέγειν μου. Πιστεύω στον κεραυνοβόλο έρωτα κι ελπίζω να τον βρω στο Love Island», είπε στην παρουσίασή του.

Έπειτα, ήταν η σειρά για τα speed dates. Βγήκε έξι ραντεβού, αλλά τα κορίτσια έκριναν πως μάλλον ο ίδιος έχει βρει τον τύπο του και ποια γυναίκα του αρέσει από όσες βρίσκονται στην βίλα.

Με τον «αέρα», πάντως, που μπήκε και εξαιτίας του ενδιαφέροντος που προκάλεσε στα κορίτσια, οι άνδρες αντέδρασαν και δεν άργησαν να εκμυστηρευτούν είτε μεταξύ τους, είτε στην κάμερα τα αρνητικά στοιχεία που εντόπισαν στο νέο διαγωνιζόμενο. Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης τον αποκάλεσε «κλόουν» και στον Αλέξανδρο Κ. δεν του άρεσε το ύφος και η συμπεριφορά του. Μάλιστα, δεν έλειψε και η… γκρίνια από μέρους τους έπειτα από τη δυναμική του είσοδο στο παιχνίδι.