Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου γνώριζε και είχε κάνει γνωστό πως θα αναλάμβανε τα backstage του J2US. Με μια ανάρτηση, ωστόσο, στο Instagram που έκανε η Κατερίνα Στικούδη – την οποία κατέβασε στη συνέχεια – ενημερώθηκε ότι θα είναι η τραγουδίστρια στη συγκεκριμένη θέση. Στο ποστάρισμά της η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι εκείνη τελικά αναλαμβάνει το green room του σόου που κάνει πρεμιέρα στις 8 Οκτωβρίου στον Alpha.

Μιλώντας την Παρασκευή (30/9) στο Breakfast@Star και τον Σαράντη Μαριέττη η ξανθιά καλλονή αποκάλυψε ότι δεν μίλησε με τον Νίκο Κοκλώνη μετά την είδηση ότι στα backstage του J2US τελικά θα είναι η δημοφιλής performer, ενώ τόνισε πως δεν έπρεπε να δημοσιοποιήσει πως θα είναι εκείνη τελικά στο green room.

«Είχαμε συζητήσει για το green room και ξέρεις όπως είναι στην τηλεόραση αν φτάσεις να πεις κάτι αλλά δεν το υπογράψεις, δεν σημαίνει ότι θα το κάνεις. Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο να μου πει ότι δεν θα είμαι. Το είδα από το Instagram.

Δεν ξέρω τι γίνεται με την Κατερίνα Στικούδη και τα posts που κάνει. Πιστεύω ότι ίσως απλά δεν έπρεπε να το ανεβάσει, ίσως ήθελε να το ανεβάσει για να βάλει και εκείνη τα όριά της, ότι “Εγώ θα είμαι στο green room, μην το ζεις μόνη σου”.

Δεν μίλησα με τον Νίκο Κοκλώνη, δεν με πήρε τηλέφωνο, δεν υπήρχε λόγος, Να με πάρει να μου πει τι; Ότι δεν έγινε όλο αυτό;» τόνισε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.