Λίγο πριν ολοκληρωθεί η πρώτη σεζόν της πετυχημένης σειράς του Alpha, Σασμός, ο Δημήτρης Λάλος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» το πρωί της Τρίτης (05/07) και παραδέχθηκε πως ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα για το επόμενο κύκλο.

Ο τηλεοπτικός «Μαθιός» της σειράς του Alpha αποκάλυψε πως στο φινάλε του Σασμού, οι τηλεθεατές θα δουν συναρπαστικά πράγματα ενώ αναρωτήθηκε, πώς είναι δυνατόν η σειρά να «κλείσει» ήσυχα;

«Πώς να κλείσει ήσυχα; Τελειώνει μια ολόκληρη σεζόν, μια σεζόν που ο κόσμος περιμένει να τελειώσει. Το πιο σημαντικό για εμάς, κυρίως για εμένα, είναι ότι ο κόσμος δεν μου λέει συγχαρητήρια, ο κόσμος μου λέει ευχαριστώ. Για να σου λέει κάποιος ευχαριστώ, σημαίνει ότι κάτι του δίνεις. Κάτι του προσφέρεις. Δεν είναι απλά μια σειρά, είναι μια συντροφιά για τον κόσμο, είναι μια παρηγοριά και αυτό φωτίζει το επάγγελμά μας περισσότερο», τόνισε ο ηθοποιός.

Δημήτρης Λάλος: Στο φινάλε του Σασμού θα δείτε συναρπαστικά πράγματα

«Θα δείτε πολύ ωραία πράγματα, συναρπαστικά πράγματα. Θα τελειώσει πολύ δυνατά αυτή η σεζόν. Ξεκινάμε γυρίσματα για να έχουμε έτοιμο το υλικό για τον κόσμο που περιμένει από Σεπτέμβρη να παραδώσουμε επεισόδια», είπε ο Δημήτρης Λάλος για το φετινό φινάλε του Σασμού.