Η αποδοχή και η διαφορετικότητα αποτελούν το θέμα της σειράς «Σέρρες» η οποία αποτελεί μια κατάθεση ψυχής του δημιουργού της, Γιώργου Καπουτζίδη. Η σειρά η οποία είναι διαθέσιμη στη πλατφόρμα του Ant1 και αποτελεί το πρώτο Ant1+ Original πρόγραμμα και πλέον ολοκληρώθηκε καθώς τελείωσαν τα γυρίσματα και του 10ου και τελευταίου επεισοδίου.

Οι «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη, σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Πατρώνη, ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 03/06, με το δέκατο επεισόδιο να είναι πλέον διαθέσιμο στο Ant1+.

Όλα τα επεισόδια είναι πλέον διαθέσιμα αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα Ant1+, για όλους εκείνους που επιθυμούν να απολαύσουν μια από τις πιο τολμηρές και επίκαιρες ιστορίες που δημιούργησε το σπάνιο ταλέντο του Γιώργου Καπουτζίδη, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα την αξία ενός αφηγήματος που δίνει βήμα σε όλα όσα αξίζει να ειπωθούν και μοιράζοντας απλόχερα ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο.

Με ισχυρές, αλλά μετρημένες, δόσεις γέλιου και συγκίνησης, οι «Σέρρες» αποτελούν μια μικρή κατάθεση ψυχής του αγαπημένου δημιουργού, που μας οδηγεί να δούμε τη ζωή με άλλα μάτια και να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα με ειλικρίνεια, ευγένεια και αποδοχή. 

Η σειρά είναι και θα παραμείνει διαθέσιμη στη streaming πλατφόρμα Ant1+, φέρνοντας επανάσταση στη θεματολογία της ελληνικής μυθοπλασίας και πλέον, το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει και τα δέκα επεισόδια της σειράς.