Παρελθόν φαίνεται πως θα αποτελέσει το προσεχές διάστημα δημοσιογράφος που εργαζόταν στον ΣΚΑΪ επί 15 συνεχόμενα χρόνια. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Happy Day», το πρόσωπο το οποίο είναι κοντά στο να ανοίξει την πόρτα του ΣΚΑΪ και να αποχωρήσει είναι η Μαρία Αναστασοπούλου.

Η δημοσιογράφος, το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στο επίκεντρο συζητήσεων καθώς οι φήμες τη θέλουν να έχει δεχθεί επαγγελματικές προτάσεις απ’ όλα σχεδόν τα τηλεοπτικά κανάλια τα οποία επιθυμούσαν να την εντάξουν στο δυναμικό τους.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Μαρία Αναστασοπούλου είχε αντιπρόταση από τον ΣΚΑΪ η οποία δεν τη βρήκε σύμφωνη και έτσι έπεσε στο τραπέζι η ανανέωση του συμβολαίου τους. Η πρόταση η οποία δέχθηκε από τον ΣΚΑΪ, φαίνεται να μην ήταν ακριβώς αυτό που ήθελε η δημοσιογράφος και έτσι βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από τον σταθμό.

Τα επόμενα βήματα

Μετά από την επικείμενη αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ, η Μαρία Αναστασοπούλου φαίνεται πως έχει ήδη βρει την επόμενη επαγγελματική της στέγη και αυτή είναι ο Ant1. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η Μαρία Αναστασοπούλου, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου της στον ΣΚΑΪ, αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.