Πενθήμερο ραντεβού με τους τηλεθεατές του δίνει η σειρά του Alpha «Σασμός». Από την τρέχουσα εβδομάδα θα παρουσιάζεται κάθε βράδυ, Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 21:00. Δηλαδή, θα μπορούμε να την απολαμβάνουμε ακόμη μία ημέρα την εβδομάδα (και την Παρασκευή) αρχής γενομένης από την Παρασκευή 20 Μαΐου.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε. Στο επεισόδιο που θα προβλήθεί απόψε στις 21:00. Η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει με τη Μαρίνα, τον Σταύρο και το παιδί στην Κρήτη, γεγονός που θα δρομολογήσει εξελίξεις.

Η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώνεται, προκαλώντας την ανησυχία Άσπας και Άγγελου.

Ο Αντώνης μοιράζεται με τη Μαρίνα τις ανησυχίες του για την επιχείρηση που έχει οργανώσει προκειμένου να εξαρθρώσει το κύκλωμα του Καραπάνου και τις φοβίες του για τη ζωή του Γεράσιμου. Η Μαρίνα όμως, προκειμένου να του φτιάξει τη διάθεση του λέει κάτι πολύ ευχάριστο.

Η ενέδρα για τη σύλληψη του κυκλώματος του Καραπάνου, έχει ήδη στηθεί και ο Γεράσιμος ρισκάρει τη ζωή του. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να πάρει δύναμη και κουράγιο από τον Παπα-Μιχάλη για να αντιμετωπίσει την κατάσταση και επιστρέφει στο σπίτι του.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τεστ DNA από τον Νικηφόρο θα φέρει τον Μαθιό και τη Βασιλική προ εκπλήξεως. Ο Σταύρος ανακοινώνει στον Βαγγέλη πως πήρε την απόφαση να φύγουν οικογενειακώς από τα Ιωάννινα, όμως ο Βαγγέλης δε φαίνεται να συμφωνεί.