Τον φίλο της Απόστολο Ρουβά έστειλε στον τάκο του Survivor η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού συμβουλίου. «Ψήφισα τον Απόστολο. Την απόφαση την πήρα από κοινού με τα παιδιά της ομάδας μου» τόνισε η παίκτρια μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής.

Τα συναισθήματά του μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του προς αποχώρηση μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό ο Απόστολος Ρουβάς κατά τη διάρκεια της προσωπικής του συνέντευξης. «Νιώθω καλά, γεμάτος από το παιχνίδι. Συμπυκνωμένη εμπειρία ζωής είναι αυτό το παιχνίδι. Αν με στηρίξει ο κόσμος θα κάνω ότι μπορώ για να τους αποδείξω ότι δικαίως με κράτησαν στο παιχνίδι» είπε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Ρουβάς.

Μπερδεμένος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Μπερδεμένος είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ο οποίος βγήκε παμψηφεί υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο παίκτης μπερδεύτηκε γιατί κάποια άτομα που τον ψήφισαν, λίγες μέρες πριν, τον πλησίασαν για να διεκδικήσουν τη φιλία του. «Γι’ άλλη μια φορά, αυτή η αγαπημένη μου Μπλε ομάδα, με ψήφισε παμψηφεί. Θα ήθελα να πω από κάποιες ψήφους που μου έδωσαν. Με πλησίασαν κάποια άτομα όταν έφυγε η Σοφιάνα, μιλάω για τον Άρη, τον Γιώργο και τη Μέη, μου είπαν ότι με έχουν συμπαθήσει, με έχουν αγαπήσει και θέλουν να κάνουμε παρέα στον έξω κόσμο. Έχω μπερδευτεί γιατί δεν ξέρω αν το έκαναν γιατί το εννοούν ή για στρατηγική για να με έχουν με το μέρος τους» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Σε ότι αφορά την ψήφο που έδωσε ο Τάκης Καραγκούνιας στον Άρη Σοϊλέδη, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αναφερόμενος στην Μπλε ομάδα είπε πως: «Είχαν στρατηγική γιατί πίστευαν ότι ο Τάκης θα ψήφιζε τον Μαρτίκα. Αλλά ο Τάκης έκανε την ανατροπή και ψήφισε τον Άρη Σοϊλέδη. Θεωρώ ότι ο Τάκης έπραξε δίκαια και ψήφισε τον Άρη».

Η στρατηγική της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στο «στόχαστρο»

«Όταν ήρθε ο Νίκος Γιάννης και μου είπε να με ψηφίσει του είπα να προσέχει γιατί αυτό θα γίνει για έναν και μόνο λόγο, για να φανείτε έξω κακοί ότι ψηφίζετε τον φίλο σας και καλή η Ναυσικά που ψήφισε τον φίλο της και καλά αγωνιστικά» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία είναι υποψήφια προς αποχώρηση, στην κάμερα του Survivor.

Η ποδοσφαιρίστρια μάλιστα, σταυροκοπήθηκε όταν άκουσε την Βρισηίδα Ανδριώτου να λέει ακριβώς το ίδιο με εκείνη.

Από την άλλη ο Σπύρος Μαρτίκας, αναφερόμενος στην Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είπε πως: «Ψήφισε τον Απόστολο για να αποδείξει απέναντι στις κακές γλώσσες πως είναι δίκαια και τίμια» βάζοντας με αυτόν τον τρόπο στο «στόχαστρο» την στρατηγική της ηθοποιού.

Η πρόταση της Βρισηίδας Ανδριώτου

Μια πρόταση στην παραγωγή του Survivor έκανε η Βρισηίδα Ανδριώτου μιλώντας στους συμπαίκτες της και αυτή ήταν να μπουν όλοι οι παίκτες στον τάκο από μια φορά ώστε να δουν αν ο κόσμος που παρακολουθεί το reality επιβίωσης τους θέλει να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Survivor: Γιατί οι παίκτες «χρεώνουν» στον Άρη Σοϊλέδη την παραβίαση των κανόνων και έχουν «αθωώσει» τον Τάλα;

Δίκαιη θεωρεί την πράξη του Τάκη Καραγκούνια να βγάλει στον τάκο τον Άρη Σοϊλέδη, η Βρισηίδα Ανδριώτου. «Δίκαιο για όλα αυτά που έχει κάνει όλους αυτούς τους μήνες στο Survivor. Θεωρώ ότι έκανε καλά ο Τάκης γιατί ο κόσμος πρέπει να τον κρίνει» είπε στην κάμερα.

Από την άλλη, ο Νίκος Γιάννης είπε πως: «Εγώ αν ήμουν παίκτης της Μπλε Ομάδας δεν θα έδινα τον Άρη γιατί θα ρίσκαρα όλη την μπλε ομάδα να μην κερδίζει έπαθλα και φαγητά».

Σε ότι αφορά το γιατί οι παίκτες «χρεώνουν» στον Άρη Σοϊλέδη την παραβίαση των κανόνων και έχουν «αθωώσει» τον Τάλα ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, ήταν μαζί όταν βρήκαν την πρόσβαση στο κινητό τηλέφωνο και επικοινώνησαν με την Ελλάδα, η απάντηση ήρθε από τους ίδιους τους παίκτες.

«Ο Τάλα ήρθε και ζήτησε σε έναν παίκτη συγγνώμη» εξήγησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Ο Τάλα το έκανε μια φορά ενώ ο Άρης το έκανε μήνες και είπε και “μαγκιά μου” γι’ αυτό λέμε “Άρης”» είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Μπροστά στο ήθος, στη δικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια μου δεν βάζω κανέναν. Δεν πά να είναι και ο Πελέ το νησιού. Η απόφαση μου ήταν βασισμένη πάνω στο αίσθημα του δικαίου που με διακατέχει. Το έχω πει από την αρχή ότι μου αρέσουν οι κανόνες. Δεν το έχει κάνει μια φορά ο Άρης. Αν το έχει κάνει μια φορά δεν θα ήξερε τις προσωπικές συνεντεύξεις μας» είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Από την πλευρά του, ο Άρης Σοϊλέδης εξήγησε πως το πρόβλημα του είναι πως ο Τάκης: «έχει εμμονή μαζί μου. Δεν δέχομαι ότι από έναν τέτοιο άνθρωπο να είμαι υποψήφιος. Θεωρώ ότι ο κόσμος θα με δικαιώσει».

Σάκης Ρουβάς: Αν αποχωρήσει ο Άρης, μας λύνει τα χέρια

Τα πλεονεκτήματα που θα έχει η ομάδα του σε περίπτωση που ο Άρης Σοϊλέδης αποχωρήσει από τους Μπλε, εξήγησε ο παίκτης της Κόκκινης Ομάδας, Απόστολος Ρουβάς. «Με έριξε από τα σύννεφα η υποψηφιότητα του Άρη. Νομίζω ότι ο Τάκης παίζει στρατηγικά το παιχνίδι. Πιθανότατα δεν έχει συνειδητοποιήσει πόσο κακό κάνει στην ομάδα του. Αν αποχωρήσει μας δίνει τεράστιο πλεονέκτημα. Μας λύνει τα χέρια» είπε ο σεφ.

Ένταση ανάμεσα σε Σοϊλέδη και Καραγκούνια

Ένταση σημειώθηκε μπροστά στον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό με πρωταγωνιστές γι’ άλλη μια φορά τον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια.

«Δεν πείθει ότι ήταν μόνο μια φορά, δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη σε αντίθεση με τον Τάλα που ζήτησε συγγνώμη» είπε ο Τάκης στον Γιώργο Λιανό και έφερε ξανά στο προσκήνιο την παραβίαση των κανόνων από τον ποδοσφαιριστή.

«Ζήτησα συγγνώμη και από τις δυο ομάδες και από την παραγωγή και από σένα Γιώργο και από το κοινό. Ο Τάκης θέλει να του ζητήσω προσωπικά συγγνώμη. Δεν θα πιάσω προσωπικά να σου πω συγγνώμη. Γιατί να πιάσω εσένα να σου ζητήσω εσένα προσωπικά συγγνώμη; Ποιος νομίζεις ότι είσαι;» είπε σε έντονο ύφος ο Άρης Σοϊλέδης.

«Δεν δείχνει να έχει μετανοήσει γι’ αυτό που έχει κάνει. Ο Τάλα έχει σκάσει πραγματικά μέσα του γι’ αυτό» εξήγησε ο Μισθοφόρος.