Στην παρέα του «The 2Night Show» της Τετάρτης (23/3), καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου. O ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά «Σκοτεινή Θάλασσα» και τη σοβαρότητα που τον αντιμετώπισε, αφού πήγε μέχρι και σε ψυχίατρο για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του, καθώς ο ήρωας που υποδύεται είναι διπολικός, με κρίσεις μανίας και κρίσεις κατάθλιψης.

«Είχαμε πολύ μεγάλη βοήθεια από ψυχιάτρους και με βοήθησε πάρα πολύ μία προσωπική επαφή που είχα με έναν διπολικό σε αγωγή που με πολλή χαρά με βοήθησε στο πώς να αποδώσω όσο πιο πειστικά τον ρόλο.

Ένας διπολικός καταλαβαίνει όταν εμφανίζεται η άλλη του πλευρά. Καταρχάς δεν μιλάμε για σχιζοφρένεια. Καταλαβαίνει ότι χάνει τον έλεγχο και βρίσκεται σε κρίση μανίας και πρέπει να πάρει την αγωγή του. Όταν την μπλέκει με αλκοόλ τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά».

Ο άνθρωπος που τον βοήθησε ήταν σε ισορροπία όπως είπε, αλλά μπορούσε να του περιγράψει περιστατικά μανίας.

«Αυτό που με συγκίνησε είναι ότι όταν μιλούσαμε μου είπε ότι “όταν εγώ έκανα ένα μανιακό επεισόδιο” και έμαθα ότι “κάνω κάτι” δεν “παθαίνω κάτι” στον διπολισμό».

Όπως είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου: «ήταν πολύ μεγάλη ευθύνη πώς θα προσεγγίσουμε έναν ρόλο όπως του “Χρήστου”. Ήθελα να είμαι πάρα πολύ προσεκτικός. Το πιο κολακευτικό σχόλιο που πήρα ήταν από μία κοπέλα που έχει την ίδια πάθηση και μας ευχαριστούσε ως σειρά που θίγαμε το θέμα.

Όσο παίρνει την αγωγή του δεν μπορείς να καταλάβεις ότι κάποιος είναι διπολικός. Με την εξέλιξη των φαρμάκων δεν είναι τίποτα παραπάνω από άλλες ασθένειες».

Ποια ιδιαιτερότητα έχει το φινάλε της σειράς για να μην αποκαλυφθεί;

Για το φινάλε της σειράς ο ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι θα γυριστούν τρεις βερσιόν διότι δεν θέλει ο σκηνοθέτης να διαρρεύσει. «Θα είναι έκπληξη».

Τελικά, ο γάμος άλλαξε τη δική του ζωή, αλλά και τη ζωή της αγαπημένης του Δανάης Μιχαλάκη; Πώς αντιδρά όταν βλέπει τη «Δρόσω» από τις «Άγριες Μέλισσες», σε ερωτικές σκηνές;

«Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τη γυναίκα σου σε ερωτικές σκηνές. Ακόμα κι αν ξέρεις ότι είναι δουλειά. Την πρώτη χρονιά των “Άγριων Μελισσών” έκλεινα τα μάτια μου. Αν δεν ήμουνα ηθοποιός θα μου φαινόταν ακατανόητο. Έχοντας βρεθεί στην ίδια θέση ξέρω ότι δεν υπάρχει ίχνος πάθους στις σκηνές αυτές και καμία ρομαντική διάθεση» είπε για τη Δανάη Μιχαλάκη.

Τέλος, δήλωσε φανατικός «οπαδός» της κωμωδίας.

«Η “Σκοτεινή θάλασσα” είναι ο πιο σκοτεινός ρόλος που έχω παίξει. Στην πραγματικότητα είμαι πολύ “χάχας”».

«Δεν είμαι ηθοποιός που ήρθα στη δουλειά και ήμουν σε επιτυχίες. Έχω περάσει από όλες τις καταστάσεις. Έχω περάσει από δουλειές που ήμουν απλήρωτος για μήνες και τελικά πήρα για 5 μήνες 340 ευρώ. Οφείλεις να περάσεις από όλη αυτή τη διαδικασία αν θέλεις να είσαι ηθοποιός» δήλωσε τέλος για τις δυσκολίες του επαγγέλματος πλέον, με τα χαμηλά μεροκάματα στο θέατρο.