Δυνατές ανατροπές φέρνει το άνοιγμα του πακέτου απόψε στις 23:00 μέσα από την εξέλιξη δύο πολύ ιδιαίτερων ιστοριών. Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι μια γυναίκα που ταλαιπωρήθηκε πολύ στη ζωή της, μέχρι να βρει την πραγματική αγάπη.

Ο πρίγκιπας με το άσπρο άλογο που φανταζόταν στα κοριτσίστικα όνειρά της, άργησε 46 ολόκληρα χρόνια να έρθει. Μπορεί να μην είναι ακριβώς όπως τον φανταζόταν, αλλά σίγουρα είναι αυτός που την έκανε να χαμογελάσει ξανά και να αισθανθεί ασφάλεια στην αγκαλιά του.

Για όλα αυτά λοιπόν, η Ματούλα, θέλει να ευχαριστήσει το σύντροφό της Παντελή και να του εκμυστηρευτεί δημόσια όλα αυτά που κρύβει στην ψυχή της για αυτόν. Δε θα μείνει όμως εκεί, μιας και θα προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα και θα τον ζητήσει σε γάμο…

Ποια θα είναι η αντίδραση του Παντελή απέναντι σε αυτήν την απρόσμενη πρόταση;

Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου θα προσπαθήσει να ενώσει μια 22χρονη κοπέλα με τον πατέρα της. Τους δυο τους δεν τους χωρίζει κάποια τεράστια χιλιομετρική απόσταση, αλλά ένα μεγάλο συναισθηματικό κενό.

Η αποστολέας Ρέα, μεγάλωσε με τον παππού και την γιαγιά της και μέχρι πριν από λίγα χρόνια δεν είχε επικοινωνία, ούτε καν με τη μητέρα της. Αφού βρέθηκε με τη μητέρα της, επιθυμεί να κλείσει και το τελευταίο ανοικτό κεφάλαιο στη ζωή της, αυτό του πατέρα της.

Μέσα στο πακέτο της έχει εσωκλείσει όλο της το παράπονο, την απόρριψη που έχει βιώσει καθώς και ένα μεγάλο «γιατί». Τι είναι αυτό που θα κάνει την Ρέα να μετανιώσει για την απόφαση της να βρει τον πατέρα της; Η απρόσμενη συνέχεια επί της οθόνης…