Στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» του Mega βρέθηκε καλεσμένος ο Αιμίλιος Χειλάκης το μεσημέρι της Τρίτης (15/02). Ο ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα ενώ όταν η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη του τόνισε ότι είναι «κρίμα» που υποδύεται τον κακό στις «Άγριες Μέλισσες» εκείνος αναρωτήθηκε «γιατί είναι κακός;» και έβαλε τα γέλια.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης υποδύεται τον σκληρό Ακύλα Μεγαρίτη στις «Άγριες Μέλισσες» και μιλώντας για τον συγκεκριμένο ρόλο ανέφερε ότι: «Είναι ένας άνθρωπος που πουλάει μια ακραία ιδεολογία για να μπορέσει να ψαρέψει σε θολά νερά την “συντηρητική ασφάλεια” των ανθρώπων που έρχονται δίπλα του ουσιαστικά για να πάρει τα δημόσια έργα».

«Ο Ακύλας Μεγαρίτης είναι από τους ανθρώπους που νιώθουν ότι οι άλλοι του ανήκουν. Είναι από τους χαρακτήρες πραγματικά που έχω δουλέψει με ιδιαίτερη προσοχή γιατί είναι από τους ανθρώπους που ξέρω, έχω γνωρίσει και τους σιχαίνομαι βαθιά» ανέφερε στην συνέχεια ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ο απολαυστικός διάλογος του Αιμίλιου Χειλάκη με την Ελένη Μενεγάκη και η υπόσχεση στον «αέρα»

Και ενώ ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος βρέθηκε πρώτη φορά απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη, αναφερόταν στα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, είχε φτάσει να μιλάει για τους καλοκαιρινούς μήνες και τι θα κάνει τότε. Τότε η παρουσιάστρια εξέφρασε την ανησυχία της.

 «Αιμίλιε συγγνώμη. Με έφτασες καλοκαίρι σαν να μου λες “Ελένη, μία που με είδες και μία που δεν θα με ξαναδείς που να χτυπιέσαι κάτω”. Μετέφρασα καλά; Όποτε είσαι έτοιμος, ας κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο. 25 χρόνια είμαστε και οι δύο στον ίδιο χώρο και δεν έχουμε βρεθεί ποτέ να μιλήσουμε για τις δουλειές μας. Δεν είναι κρίμα; Μιας και είμαι εγώ στο Mega το καλό να τα ξαναπούμε αν θες τον Μάιο», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης κοιτούσε χαμογελαστός και έδωσε την υπόσχεση πως θα εμφανιστεί ξανά στην εκπομπή κοντά στην πρεμιέρα του.

«Γελάς όμως. Δεν σου έχω εμπιστοσύνη. Γελάει το μάτι σου» σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη. «Το τηλέφωνό σου μπορώ να έχω σε παρακαλώ πάρα πολύ; Θα σε πάρω ο ίδιος» υποσχέθηκε ο ηθοποιός.