Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» της Τετάρτης (9/2) ήταν ο Μιχαήλ Βαρθακούρης. Ο ταλαντούχος νέος θυμήθηκε την εποχή που, ως παιδί, ακολουθούσε τη μητέρα του Σοφία Αλιμπέρτη στις εκπομπές της.

Δήλωσε ότι θα μπορούσε να γίνει και παρουσιαστής, αλλά τελικά τον κέρδισε η τέχνη της φωτογραφίας. Γιατί ο πατέρας του, Γιάννης Πάριος, τον απέτρεψε σε μικρή ηλικία από το τραγούδι;

«Είπα, τί δουλειά κάνει η μάνα μου; Είπα λοιπόν να γίνω αθλητικός δημοσιογράφος, αλλά δεν ήταν αυτό το κάλεσμά μου».

«Ξέρεις την παροιμία “το μήλο κάτω από τη μηλιά”; Ε, εγώ βγήκα μία ωραία φράουλα. Με έκοψε από πολύ νωρίς ο πατέρας. Μου είπε “είσαι φάλτσος”».

Ποιο ήταν το πρώτο του μοντέλο που «βασάνιζε», για να μάθει να φωτογραφίζει;

«Η μαμά είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι μακριά και από την κάμερά μου. Είναι δίπλα μου απλά δεν βγάζουμε φωτογραφίες. Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με την φωτογραφία λίγο πιο σοβαρά, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έκατσε να τον “βασανίσω” βγάζοντας τις πρώτες φωτογραφίες.

Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να εξελιχθώ στη φωτογραφία» ανέφερε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης.

Για την απόφαση της μητέρας του να αποσυρθεί από τα «φώτα» της δημοσιότητας σχολίασε:

«Τη θαυμάζω που άφησε πίσω της κάτι που πολλοί ψάχνουν και κυνηγούν».

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης αποκάλυψε πως για πολλά χρόνια φοβόταν να εκτεθεί αλλά αυτό έχει αλλάξει πια.

«Για πολλά χρόνια φοβόμουν να εκτεθώ. Πλέον δεν με νοιάζει, το θέλω και το ψάχνω. Όταν δείξεις ποιος είσαι, δεν μπορούν να πουν κάτι για εσένα, γιατί έχεις βγει».

Τέλος, εξέφρασε τον θαυμασμό και την αγάπη που έχει για τον αδελφό του Νικόλα (Good Job Nicky), με τον οποίο είναι αχώριστοι.

«Με τα μάτια συνεννοούμαστε. Είναι ο καλύτερός μου φίλος, τον θαυμάζω» είπε.