Παλιοί και νέοι παίκτες εισέβαλαν στη Φάρμα στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (17/01). Η αρχή έγινε με τους τρεις καινούργιους παίκτες. Η Νάιρα Αλεξοπούλου, η Ανίτα Μουτσάι και ο Μιχάλης Πελεκάνος πήραν στον ώμο τα «λουκάνικα» τους και έκαναν την εμφάνισή τους στη Φάρμα. Πώς αντέδρασαν οι αγρότες όμως όταν τους είδαν μπροστά τους να ανοίγουν την πόρτα της Φάρμας;

«Επιτέλους και λίγη βοήθεια» ακούστηκε μια φωνή να λέει όταν οι τρεις νέοι παίκτες εμφανίστηκαν στη Φάρμα. Μετά τις πρώτες συστάσεις και τα επιφωνήματα ενθουσιασμού για το νέο «αίμα» υπήρξαν και τα βλέμματα «καρφιά» για τους νέους παίκτες.

Φυσικά αυτή δεν ήταν η μόνη έκπληξη για τους αγρότες καθώς επέστρεψε και η Σάσα Μπάστα. «Νομίζατε ότι ξεμπλέξατε από μένα;» φώναξε η Σάσα Μπάστα την ώρα που άνοιγε την πόρτα της φάρμας. «Άνοιξαν οι ουρανοί και ήρθε η Σάσα» σχολίασε με ενθουσιασμό η Μαρία Παπαγεωργίου. Οι περισσότεροι συμπαίκτες της έσπευσαν να την πάρουν αγκαλιά και να τους εκδηλώσουν τη χαρά τους για την επιστροφή της. Η Σάσα Μπάστα έκανε και δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής τονίζοντας πως η Αθανασία Τσουμελέκα όταν την είδε έκανε σα να είδε φάντασμα και σχολίασε πως δεν έκανε κίνηση να την πάρει αγκαλιά όπως έκαναν οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους.

Μετά την είσοδο της Σάσας Μπάστα, η πόρτα της Φάρμας άνοιξε ξανά και εμφανίστηκε ακόμα ένας παλιός παίκτης. Ο λόγος για τον Κουτσαβάκη ο οποίος επέστρεψε στο reality.