Την ώρα που στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor η σχέση της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη, μετά το «καυτό φιλί» τους, μονοπώλησε τη συζήτηση, στο σημερινό επεισόδιο, το σκηνικό αλλάζει!

Έτσι, την ώρα που ο Γιώργος εξομολογείται ότι είναι ερωτευμένος με την ηθοποιό, έκεινη φαίνεται να νοσταλγεί τη σχέση της εκτός παιχνιδιού και με δάκρυα στα μάτια στέλνει το δικό της μήνυμα στον Τζον.

«Σκεφτόμουν ότι αυτές τις μέρες ήταν η γιορτή του Τζον. Όταν είμαι μαζί του, είναι λες και είμαι με τον εαυτό μου. Τον φαντάζομαι να βλέπει όλα αυτά, που συμβαίνουν σε μένα στο παιχνίδι. Αυτό, που θα ‘θελα να κάνω κυρίως είναι να του πω ότι θυμάμαι τα πάντα. Θυμάμαι ό,τι υπόσχεση έχουμε δώσει ο ένας στον άλλον. Κι όσο μακριά κι αν είμαι, τον νιώθω. Myriella & John, forever»,= λέει στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου η Μυριέλλα με δάκρυα στα μάτια.

«Η Μυριέλλα έχει αναφερθεί αρκετές φορές στη σχέση της εκτός παιχνιδιού. Είναι με ένα παιδί, που ονομάζεται John. Δεν καταλαβαίνει ότι εκτίθεται» ακούγεται να λέει στη συνέχεια η Αθηνά από την ομάδα των Διασήμων, που ήταν και εκείνη επικριτική για το φιλί της με τον Γιώργο.

«Δε ζήτησα να ερωτευτώ, ερωτεύτηκα. Δεν είναι στο χέρι μου, είναι στην καρδιά μου. Μακάρι να ήταν στο χέρι μου, να μην το έκανα αυτό. Αλλά τι να κάνω που ερωτεύτηκα… Και δε το μετανιώνω κιόλας» λέει από την πλευρά του ο Γιώργος Κατσαούνης.