Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο Τίμος Ζαχαράτος, ο σεφ της εκπομπής του MEGA, «Πάμε Δανάη». Η ίδια η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα το ανακοίνωσε την Τετάρτη (29/12) μέσα από την εκπομπή της.

Η Δανάη Μπάρκα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να στείλουμε την αγάπη μας και στον Τίμο μας ο οποίος βρέθηκε θετικός. Αλλά παρόλα αυτά είναι καλά» τόνισε και στη συνέχεια αποκάλυψε πως αυτές τις ημέρες μαγειρεύει καθημερινά, καθώς είναι εκείνη η οποία πηγαίνει ταπεράκια με φαγητό στον Τίμο Ζαχαράτο.

Όσο για το τί περιλαμβάνει το μενού; Η Δανάη Μπάρκα του ετοίμασε μακαρόνια με κιμά για την Τρίτη, ενώ για την Τετάρτη του έφτιαξε φασολάκια.

Όλοι οι συνεργάτες της εκπομπής ευχήθηκαν περαστικά στον σεφ αλλά και σε όλους όσους νοσούν με κορονοϊό.

Ο ίδιος ο Τίμος Ζαχαράτος τώρα έκανε επίσης, μία σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Φέτος, μετά από αρκετά χρόνια στο εξωτερικό είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι για Πρωτοχρονιά στην Ελλάδα και όχι σε κάποια κουζίνα, κάπου εκτός συνόρων να αλλάζω τον χρόνο μαγειρεύοντας. Περίμενα πως και πως αυτή την στιγμή να κάνω Πρωτοχρονιά με τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Δίπλα από ένα ζεστό οικογενειακό τραπέζι. Δυστυχώς, ο Covid-19 είχε άλλα σχέδια και θα τα περάσω μόνος μου. Προσέξτε τους εαυτούς σας και προστατέψτε τους γύρω σας. Εύχομαι υγεία σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Σε κάθε άνθρωπο. Επίσης, σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα μηνύματά σας», έγραψε χαρακτηριστικά.