Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor 5 το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (28/12). Ο λόγος για τον οποίο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξέσπασε σε κλάματα είναι πως της λείπει η οικογένεια της καθώς εκείνη βρίσκεται στον μακρινό Άγιο Δομίνικο και οι αγαπημένοι της στην Ελλάδα.

«Στεναχωρήθηκα γιατί μου λείπουν οι γονείς μου, η αδερφή μου, τα ζωάκια μου…» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην κάμερα της παραγωγής και πρόσθεσε πως: «Ο πατέρας μου είναι ο καλύτερος μου φίλος, μιλάμε κάθε μέρα πάρα πολλές φορές στο τηλέφωνο. Όλη αυτή η συνήθεια, διεκόπη απότομα και είναι ένα μικρό σοκ».

«Έβαλα τα κλάματα γιατί σκέφτομαι ότι αν συμβεί κάτι σε εκείνους και επειδή θα φοβηθούν να μου το πουν για να μην με ταράξουν εδώ που είμαι, σκέφτομαι πως όταν γυρίσω στην Ελλάδα μήπως νιώθω τύψεις επειδή είμαι εγώ και δεν το πέρασα μαζί τους» τόνισε η παίκτρια.

Οι συμπαίκτες της έσπευσαν στο πλευρό της για να την ηρεμήσουν ενώ η Βρισηίδα Ανδριώτου χάρισε την πιο γλυκιά στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. «Μόνο να ήξερα ότι οι γονείς μου είναι καλά» είπε η παίκτρια.