Η Όλγα κατέκτησε τη 2η θέση στον τελικό του GNTM συγκεντρώνοντας συνολικά 162 βαθμούς, πίσω από την Κυβέλη που στέφθηκε η μεγάλη νικήτρια με 169 βαθμούς. Λίγο μετά την ολοκλήρωση του τελικού η εντυπωσιακή ξανθιά κολυμβήτρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram και δεν παρέλειψε να αναφέρει και τον Στυλιανό, με τον οποίο έχει δηλώσει ερωτευμένη.

«Όλα ξεκίνησαν με ένα όνειρο, μετατράπηκαν σε στόχο και εν τελει κατέληξαν σε μια πραγματικότητα. Νιώθω πολύ τυχερή και ευγνώμων που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία, όπου μέσα από αυτήν έλαβα μαθήματα τόσο για το modeling όσο και για την ζωή ευρύτερα. Μέσα από αυτό το ταξίδι γνώρισα απίστευτους ανθρώπους που υπήρξαν στήριγμα μου καθ’ολη την διάρκεια του διαγωνισμού.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα άτομα της παραγωγής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, και ιδιαιτέρως τους κριτές @genevievevv @angelosbratis @skoulos @ismini_mini και τον Coach @yiorgoskaravas_official .

Είμαι παρά πολύ συγκινημένη για την αγάπη και την στήριξη που έλαβα. Δεν έχω λόγια να περιγράψω το πόσο ευχαριστώ τα άτομα που πίστεψαν σε εμένα.

P.S. @stylianosf meine Liebe, μου παρέδωσες την σκυτάλη και τα καταφέραμε» έγραψε.

Όπως ήταν αναμενόμενο στο ποστ ιτ απάντησε και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Στυλιανός. «Είσαι η νικήτρια της καρδιάς μου» έγραψε.